Avancronică / Știința Bacău – CSM București (Cupa României, vineri, ora 17.15)

CSM Bucuresti - Stiinta BacauCâștigătoarea eventului în sezonul precedent își apără vineri unul din trofeele câștigate, e vorba de Cupa României. Știința Bacău are o misiune dificilă în prima manșă a sferturilor, primind vizita echipei în fața căreia a pierdut în trei seturi cu două luni în urmă, în capitală, în campionat. Este primul meci tare dintr-o serie de patru, pe care formația pregătită de Florin Grapă le susține într-un interval de 12 zile. La prima apariție pe teren propriu din 2015, campioanele mizează pe suportul propriilor fani, de la care se așteaptă o prezență cât mai numeroasă vineri după-amiază. De altfel, gruparea băcăuană organizează la acest joc o nouă tombolă cu premii destinate publicului iubitor de volei. Returul va avea loc la București, pe 18 februarie. 

Celelalte partide din sferturile de finală ale Cupei României la volei feminin: Volei Alba Blaj – Penicilina Iași (9 și 10 ianuarie, ambele partide la Blaj), CSU Medicina Tg. Mureș – CSM Lugoj (18 ianuarie și 18 februarie) și Dinamo Romprest București – CSM Târgoviște (11 și 18 februarie).

2 comentarii la „Avancronică / Știința Bacău – CSM București (Cupa României, vineri, ora 17.15)”

  1. Mult succes echipei noastre dragi si sa aratati ca sunteti ma i bune decat cs m bucuresti ,in care s- au investit zeci de mii de ۥ FORTA STIINTA BACAU!!!!!.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.