Handbal masculin / Reunire incompletă a vicecampioanei. Alonso și Tokic pe făraș ?

Reunire Stiinta MD Bacau, ianuarie 2015Vicecampioana României la handbal masculin s-a reunit luni dimineață, la Sala Sporturilor din Bacău. Din păcate pentru echipă, antrenor principal a rămas prietenul lui Alexandru Dedu, spaniolul lăsându-și barbă, probabil în semn de doliu pentru rezultatele din toamnă. De la reunire a lipsit ”țeapa” lui Garralda, respectiv extrema vopsită inter, prezentat ca ”internațional” spaniol, Victor Alonso. Venit la Știința în septembrie, după ce nu mai jucase și nu se antrenase 4 luni, jucătorul iberic a evoluat 8 partide pentru gruparea băcăuană, după care s-a accidentat pe 15 octombrie la meciul cu Steaua, a refuzat să se opereze în România, a plecat în Spania la ”tratament” și cam asta a fost. Al doilea absent de la reunire a fost Tin Tokic, un alt chix al transferurilor de astă-vară, convocat la naționala Italiei. De altfel, se aude că cei doi absenți sunt ”pe făraș” și că se caută deja înlocuitori.

Pregătirea echipei vicecampioane se va face în absența unui preparator fizic de meserie și va cuprinde două antrenamente pe zi (mai puțin miercurea, când va fi doar unul). De săptămâna viitoare până pe 21 ianuarie, handbaliștii Științei vor fi nevoiți să se mute cel mai probabil la Roman cu antrenamentele tactice, deoarece în Sala Sporturilor din Bacău va fi instalată suprafața de joc pentru partidele voleibalistelor campioane în Champions League, programate pe 14 și 21 ianuarie. În ce privește partidele de verificare, singurul adversar al băcăuanilor va fi CSU Suceava. Liga Națională masculină se reia pe 28 ianuarie, cu etapa a 16-a, în cadrul căreia Știința va juca pe teren propriu cu Dunărea Călărași. 

Jucătorii prezenți luni dimineață, la reunire: Răducu Tamaș, Ștefan Grigoraș, Valeriu Erhan, Josep Masachs, Marius Bondar, Alin Câmpan, Mikk Pinnonen, Martin Johannson, Dragoș Iancu, Florin Dospinescu, Michelin Celestin, Vladimir Carali, Alexandru Tărâță, Ionuț Rotaru, Rareș Păunică, Victor Vartic și Bogdan Rață. 

10 comentarii la „Handbal masculin / Reunire incompletă a vicecampioanei. Alonso și Tokic pe făraș ?”

  1. Pai mai marele e in arest la domiciliu din cauza asta nu se misca nimic nici in oras. E ordin de la cel arestat sa nu se faca nimic poate poate il regreta lumea.

    1. in cazul asta, e momentul perfect ca managerii de top ciobanu & apostol sa isi demonstreze calitatile de manageri si sa aduca sponsori sau surse de venit la echipa.

  2. bine zis poate poate.dar ma intreb cu echipa pe care o avem in frunte cu marele antrenor prindem locul 8

  3. Asteptam cu nerabdare vesti noi. Stavrostiu e prea batran si tinand cont la experienta pe care o are, va cere multi bani.
    Sper la un inter dreapta.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.