Handbal masculin, Liga Națională / Harabagiu și Stănescu arbitrează derby-ul de la Bacău

Harabagiu-StanescuFederația Română de Handbal a anunțat luni delegările pentru etapa a X-a a Ligii Naționale masculine. Veștile nu sunt deloc bune pentru băcăuani, derby-ul dintre Știința și HCM Constanța urmând să fie fluierat de dâmbovițenii Robert Harabagiu și Silviu Stănescu. De ce nu sunt vești bune ? Pentru că, la ultimele două partide ale vicecampioanei pe care le-au fluierat, cei doi au dezavantajat flagrant echipa băcăuană.

Pe 7 mai, HCM Constanța a învins cu 27-18 pe Știința Municipal Dedeman Bacău, la capătul unui joc arbitrat de cei doi, pe parcursul căruia managerul Ioan Ciobanu a vrut să scoată echipa de pe teren. ”Jucătorii noștri mi-au spus la un time-out cum au fost amenințați că vor primi cartonașe roșii, iar atunci mi-am dat seama că n-avem nicio șansă. Da, am vrut să scot echipa din teren fiindcă mi-am ieșit din fire, așa ceva n-am mai văzut în ultimii trei ani”, a spus oficialul băcăuan după acel meci, care s-a dovedit decisiv pentru câștigarea titlului de către echipa de pe litoral. 

Pe 6 septembrie, Harabagiu și Stănescu au făcut praf partida din etapa a doua a Ligii Naționale, dintre Știința și Dinamo (25-25). Ne amintim fără mare plăcere de eliminările dictate cu mare ușurință în tabăra băcăuană sau de o aruncare de la 7 metri dictată pentru un fault comis de Dragoș Iancu la 10 metri. Ciudată delegare, oricum. 

Partida dintre Știința Municipal Dedeman Bacău și HCM Constanța se va disputa vineri, de la ora 18. Celelalte partide ale etapei a zecea vor avea loc după următorul program: CSM București – Steaua Alexandrion București (vineri, ora 20), CSU Suceava – Energia Tg. Jiu (sâmbătă, ora 17), Dunărea Călărași – HC Vaslui (sâmbătă, ora 18), Dinamo București – HC Odorhei (sâmbătă, ora 20.45) și Minaur Baia Mare – Potaissa Turda (duminică, ora 13.15).

5 comentarii la „Handbal masculin, Liga Națională / Harabagiu și Stănescu arbitrează derby-ul de la Bacău”

  1. „Rezultat la pauză 11-11. Revenire senzaţională a băcăuanilor în ultimele 10 minute ale reprizei atât datorită paradelor lui Tevzadze, cât şi datorită sprijinului discret, dar sigur al arbitrilor Robert Harabagiu şi Silviu Stănescu”
    06.12.2009,citat din cronica live(de pe acest site) a meciului Stiinta-Bucovina Suceava .Autor: C. Alexandrescu.

      1. Asa e…Atunci nu era dl.Puiu ,era nea Dorel ,care a luat secretele cu el in mormant,fie-i tarana usoara…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.