Gheorghe Poenaru – director tehnic la Sport Club Bacău

Conferinta de presa Sport Club Bacau  1
Conducerea divizionarei secunde a făcut o mutare-surpriză: l-a instalat pe Gheorghe Poenaru în funcția de director tehnic. Acesta a fost prezentat joi, în cadrul unei conferințe de presă, în cadrul căreia a explicat și motivele care l-au determinat să colaboreze cu gruparea în fața căreia a promovat în Liga a II-a cu FCM Bacău în sezonul 2010-2011, cu 10 puncte avans.
”Am avut o discuţie cu conducătorii primăriei, cei ce gestionează acest club, şi am primit asigurări că se vor face eforturi vizavi de ceea ce ne dorim noi şi că vom avea tot sprijinul din partea lor. Am primit asigurări că,în maximum doi ani şi jumătate, vom avea un stadion nou, iar datoria noastră este de a face o echipă competitivă şi de a promova în Liga I, acolo unde Bacăul îşi are locul, deoarece eu cred că performanţele şi rezultatele pe care le-am avut în prima divizie ne recomandă. Faptul că am primit asigurări pentru cele două lucruri, mă face să cred că vom reuşi, dar trebuie să fim atenţi la paşii pe care îi facem şi de aceea fac apel la toată lumea pentru a avea răbdare şi înţelegere”, a spus Gheorghe Poenaru.

Noul colaborator al antrenorului Cristi Popovici a avut și un mesaj la adresa jucătorilor divizionarei secunde băcăuane: ”În următoarele nouă etape avem datoria de a evalua fiecare jucător şi de a vedea care sunt dispuşi să facă performanţă, pentru că ceva scârţâie. Prima condiţie pentru a juca fotbal este să ştii jocul, apoi să vrei, iar în ultimul rând să poţi. Cu siguranţă din iarnă vor rămâne jucătorii care îndeplinesc aceste trei condiţii. Oricum le-am lua şi le-am întoarce, una fără alta nu se poate, degeaba ştii şi poți dacă nu vrei şi degeaba ştii şi vrei dacă nu poţi. Lucrul acesta l-am discutat şi cu jucătorii, eu sper ca ei să fi înțeles, deoarece am mare încredere în acest lot de jucători că pot mult mai mult. Jucătorii trebuie să aibă şi ei o responsabilitate, nu îi ameninţăm, ci, din contră, îi trezim la realitate, deoarece ei sunt cei care joacă şi trebuie să mai plătească şi ei, nu doar antrenorul.”

4 comentarii la „Gheorghe Poenaru – director tehnic la Sport Club Bacău”

  1. Nu sunt sigur ca stiu jocul, dar au timp sa se perfectioneze. Problema e ca nu au facut corect cantonamentul, din lipsa banilor. Daca jocul ar fi de 80 minute, Bacaul ar fi pe primul loc, dupa meciurile de pana acum. Si selectia ce urmeaza poate fi facuta, dar numai cu sprijinul financiar al organelor locale, deoarece daca in iarna vor pleca jucatori, trebuie adusi altii…

  2. Desteptarea oameni buni ! un oras cu o industrie in moarte clinica cum e Bacaul numai de echipa de fotbal in prima liga nu are nevoie.Ar fi doar o vaca de muls pentru multi farisei.priviti exemplul Piatra,Iasi,Chiajna Craiova si lte zeci de orase eventual Corona Brasov si Sageata Navodari.Cati spectatori aduce fotbalul la Bacau ? 2-300, da ei bine si liga 2 e mult prea mult.orasul Bacau are alte prioritati infinit mai importante decat tocarea multor milioane de euro pentru un loc 14 in liga nationala !

  3. Finantarea organelor locale (si la echipele amintite) e foarte mare si indeajuns pentru a realiza proiecte viabile. Numai ca mai sunt si campanii electorale, afaceri de tot felul, aranjamente… Daca mai vin si sponsori, iar in liga 1 si banii de televizare (peste 1,5 milioane de euro la o echipa de mijlocul clasamentului), totul poate fi acceptabil. Dar fara smecherii… Atunci, incep sa scartaie lucrurile… Fara fotbal, banii, oricum, se vor duce pe achizitii, campanii electorale, parandaraturi s.a.m.d.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.