Avancronică / Unirea Slobozia – SC Bacău (sâmbătă, ora 11)

Unirea Slobozia - SC Bacau (2)
Sport Club Bacău joacă sâmbătă la Slobozia cu gândul la a doua victorie a sezonului, după ce primul succes a fost obținut tot în deplasare, la Dorohoi. ”Am speranţa că poate la Slobozia vom începe şi noi campionatul și îmi doresc să venim acasă cu o victorie”, a declarat noul director tehnic, Gheorghe Poenaru.
”Noi plecăm cu ideea de a ne recâştiga încrederea totală, care nu poate fi obţinută decât printr-un rezultat pozitiv. Întâlnim un adversar care are o prezenţă constantă în ultimii ani printre primele echipe din Liga a II-a, deci ar fi un moment în care, dacă am câştiga pe terenul lor, am beneficia de maximă încredere, având în vedere că, după aceea, urmează un meci foarte important şi greu cu Suceava. Slobozia este o echipă care a avut un parcurs destul de oscilant, în sensul că au mai şi pierdut puncte pe teren propriu. Au o predilecţie către remize, dar la ei este o mare parte din lotul de anul trecut, deci au o anumită omogenitate. Acesta ar fi atuul lor, dar noi trebuie să mergem să îl demontăm cu jucători care să creadă în victorie până în minutul 95, nu doar până în minutul 80 sau 80 şi ceva”, a spus și antrenorul Cristi Popovici.

Băcăuanii nu au probleme de efectiv, astfel că e de așteptat o evoluție peste cele de până acum, măcar datorită suflului proaspăt adus de Ghiță Poenaru.

Formațiile probabile

Unirea Slobozia: Dobre – Ibrian, Hristian, Soare, Stan – Macare, Ivașcă – Drăguț, Bolat, Gohoreanu – Ene. Antrenor: Adrian Mihalcea.

SC Bacău: Petrariu – Mihălăchioae, Burcă, Lozneanu, Luncanu – Căinari, Taban, Cl. Tudor, Hurdubei – B. Ungureanu, Curiliuc. Antrenor: Cristian Popovici.

Celelalte partide ale etapei a VII-a: ACS Berceni – Rapid CFR Suceava, CS Balotești – Academica Argeș, Săgeata Năvodari – FC Voluntari, CF Brăila – Gloria Buzău și FCM Dorohoi – Farul Constanța.
Clasament Liga a II-a

2 comentarii la „Avancronică / Unirea Slobozia – SC Bacău (sâmbătă, ora 11)”

  1. De cand a venit Popovici, Bacaul a jucat cu Ceahlaul si Sageata. Deci, echipa stie cum e sa fie „tare ca Piatra, iute ca Sageata”…

  2. Mult succes in meciul de maine , si in urmatoarele. Ma bucur de venirea domnuluiGhita Poeneru la echipa .HAI A .S C.. BACAU!!!!!.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.