Declarații după partida HC Odorhei – Știința MD Bacău 27-27

HC Odorhei - Stiinta Bacau  26
Mateo Garralda: „Am jucat foarte bine în primele 55 de minute, atât în atac cât și în apărare. În schimb, lucrurile au stat cu totul altfel în ultimele 4 minute și jumătate. Am jucat foarte rău pe final de meci”.

Răducu Tamaș: „A fost un meci frumos, pe care l-am controlat 50 minute. Pe final ne-am pierdut luciditatea și au apărut unele erori. Până la urmă aș putea să spun că felicit echipa din Odorhei pentru modul cum s-a luptat să recupereze cele 5-6 goluri diferență, dar consider că rezultatul este injust.”

Vlad Caba: „Vreau să încep cu felicitări adresate ambelor echipe, jucătorii au oferit din nou un spectacol pentru publicul din Odorhei și pentru televiziune. Trebuie să recunoaștem că am avut o evoluție mai slabă, sub jocurile din ultima vreme și că rezultatul este maximum din ce se putea scoate în această zi slabă a noastră. Este foarte adevărat că am fost dominați în cea mai mare parte  a timpului, din prima repriză până aproape de final, dar așa cum în handbal este posibil orice, le-am spus și băieților cu 10 minute înainte de final, când părea că totul e pierdut, că nu au voie să cedeze pentru că orice este posibil. Sigur că am riscat cu o apărare mai agresivă, dar a fost o soluție care a dat roade și este, repet, maximum ce se putea scoate de data asta. Am jucat mai slab, am fost și puțin obosiți, la niciun nivel nu am arătat ceea ce am arătat în ultimele etape, campionatul este lung și nu se poate duce cu 7-8-9 jucători. Încă o dată, felicitări și meciurile decisive vor veni în play-off, deocamdată jucăm doar pentru poziția în clasament, clasament care și el este relativ pentru că este vorba de 13 echipe, de jocuri care se desfășoară vineri – sâmbătă – duminică – luni, unele echipe au 7 meciuri, altele 5…  Până nu ajungem în play-off, totul e foarte relativ și poziția în clasament este mai puțin importantă, ceea ce contează este evoluția echipei pentru menținerea într-o poziție avantajoasă în vederea play-off-ului”.

Huba Talas: „Felicit echipa adversă, au făcut un joc foarte bun. În ceea ce ne privește, mă bucur că am luptat până în ultima secundă. Mulțumesc suporterilor care au fost alături de noi astăzi. Urez Bacăului mult succes pe mai departe!”<

Un comentariu la „Declarații după partida HC Odorhei – Știința MD Bacău 27-27”

  1. Off, ce meci ati pierdut + pacat. De altfel, cred ca niciodata nu ati castigat cu arbitrii astia in teren..asa cred

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.