Spumosul Marian Pană / ”Arbitrul ăsta nu poate purta costum, că se lovește cu pantofii în frunte”

Marian Pana 1
Antrenorul principal al celor de la Farul Constanța s-a declarat nemulțumit de arbitrajul sibianului Lucian Țiții. La pauză, Marian Pană i-a reproșat acestuia destul de vehement câteva cartonașe galbene, iar la final l-a ”executat” la conferința de presă. Iată ce a spus tehnicianul echipei de pe litoral despre arbitrajul partidei SC Bacău – Farul 2-2: ”Nu am nimic cu el, îl înțeleg, e tânăr, dar în primele 15 minute să ne dea trei cartonașe galbene dintre care două inexistente… Eu am avut multe etape de suspendare, dar vreau să le spun arbitrilor să își facă o auto-analiză, deoarece eu consider că ei de multe ori strică jocul prin deciziile lor, vor să țină jocul în mână și dau cartonașe aiurea. E păcat, pentru că azi au fost două echipe care au încercat să joace și au făcut-o bine. Ar trebui să lase mai multă cursivitate jocului, să nu se mai bage ei. Dacă văd, și sper să văd, că am avut penalty, atunci acest arbitru trebuie să plătească, deoarece și eu dacă pierdeam astăzi mă înjurau toți, poate mă dădeau și afară. Eu nu am nimic cu copilul, nici nu știu cum îl cheamă, am înțeles că e din Sibiu, se vedea că e copil și nu are experiență, dar dacă știi că nu poți, nu te băga, mă. Mie mama când am plecat de acasă mi-a zis așa: ”maică, unde nu știi, nu te băga”. Hai să ne facem fiecare porția pe care o știm, eu am fost jucător și acum antrenez, altul a făcut o facultate și e în conducere, dar arbitri se fac toți acum. Nu știu de unde apar, e incredibil, și cu fizicul ăsta. Nu vă supărați, dar el nici nu poate să poarte costum cu fizicul pe care îl are, se lovește cu pantofii în frunte. Dacă e copilul unui om important sau al cui o fi, îmi cer scuze părinților”.
Lucian Titii
În ceea ce privește meciul, Marian Pană a declarat: ”Două echipe bune de liga a II-a, dar naive – noi în prima repriză, iar ei în a doua. Consider că noi i-am băgat în joc pe cei din Bacău cu acel gol de doi lei pe care nu ai voie să îl iei niciodată, am lucrat la antrenament și le-am spus ce au de făcut, de ziceai că suntem la copii și juniori. Să primești gol din 2 metri de la nivelul solului cu capul mi se pare stupid, dar a doua execuție a fost foarte bună. Eu zic că în prima repriză se puteau desprinde la 3,4-0, însă în repriza a doua cred că puteam și câștiga la un moment dat. Am jucat 3-4-3, am forțat cât am putut de mult, i-am simțit vulnerabili în linia de fund din prima repriză. Să zicem că ne-a ieșit, dar mai e foarte mult de muncă. Nu se poate ca la liga a II-a să începi de la 0-2, acasă cu Suceava am luat un gol stupid și în 10 oameni am alergat după egalare. Nu am ce să le reproșez băieților, au muncit în repriza a doua, am pus o oarecare presiune, am și marcat. Una peste alta, eu sunt mulțumit, am luat un punct, nu am pierdut în primele două etape. Echipa este nouă, se vede că este nouă, dar mai avem de muncă. Sperăm să ieșim bine în următoarea săptămână, cu o calificare în Cupă și o victorie împotriva celor de la Academica. Eu sunt foarte optimist, am încredere în băieți, dar nu mai trebuie să facem greșelile acestea, deoarece nu e normal să o iei tot timpul de la capăt.”

2 comentarii la „Spumosul Marian Pană / ”Arbitrul ăsta nu poate purta costum, că se lovește cu pantofii în frunte””

  1. prostii,orbii cu schiopii,doua echipe exrem de slabe,un arbitru corect pana la un moment dat,mariane nu ai dreptate,e adevarat,a fost penalty la acea faza dar si hent la golul egalizator,una peste alta?cred ca bacaul se va bate la retrogradare cu aceasta echipa,la fel si farul,domnul Tanase ar trebui sa isi prezinte demisia,echipa jalnica,fara o idee de joc,schimbari total neinspirate,jucatori titulari inexistenti,fff slabi,Rusu,Tudor,Strungariu nici nu au atins mingea,apoi?si-au batut joc de ocazii la 2-0 mentalitate de amatori,asta in ciuda problemelor clubului cu banii si asa mai departe

  2. Domnule Tanase se vede ca esti un mercenar ,sa vina Cristi Popovici ,s- au Gheorghe Burleanu sunt cu doua clase peste tine .Hai S.C. BACAU si. la bine si la rau !!!!.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.