Handbal masculin / Păcăleala cu interul dreapta

Mateo Garralda
Una din cele mai ciudate mișcări de la Știința Municipal Dedeman Bacău a fost disponibilizarea croatului Goran Gorenac, care n-a apucat să joace nici măcar un meci oficial. Transfer asumat de antrenorul Mateo Garralda, uriașul inter dreapta a evoluat în toate cele 7 partide de verificare, în care a înscris de 18 ori, după care a fost expediat dintr-o dată acasă. Ne-am fi așteptat ca, la foarte scurt timp, o echipă vicecampioană să anunțe un alt transfer pe un post pe care nu are decât un jucător, și acela specializat mai mult pe faza de apărare.

”Avem trei opțiuni, săptămâna viitoare rezolvăm”, a spus antrenorul Științei pe 23 august. O săptămână mai târziu, stupoare! Exact aceeași declarație, fără nimic concret. Caz în care apar numeroase semne de întrebare. Comentatorii Digisport au anunțat în repetate rânduri că ex-constănțeanul Humet ar fi în tratative cu Știința. Cu o zi înainte de Supercupă, acesta a părăsit echipa campioană, dar surpriză: n-a venit la Bacău. Se pare că Humet joacă la mai multe capete și-l ține în șah pe Mateo, care a refuzat un inter dreapta de la Motor Zaporoje ce a evoluat în Champions League în sezonul trecut. Nu știm nimic despre o eventuală a treia opțiune, însă miroase rău a neseriozitate. Poate că ar trebui ca persoanele din conducere să pună piciorul în prag și să aleagă cea mai bună soluție, iar antrenorul să se rezume la a antrena.

FOTO: VICTOR EUGEN MIHAI – VEM

7 comentarii la „Handbal masculin / Păcăleala cu interul dreapta”

  1. hcm ct a luat bataie la calarasi, deci deja incep surprizele.. si culmea calarasi cu antrenor nou de nici o sapt, deci acei jucatori joaca…noi in schimb penibil tare..sa te conduca o echipa de tineri fara prea mare experienta si la 6 goluri…dar ma rog cica trebuie rabdare….interesanta chestia cu interul care nu vrea sa mai apara la bc..dar stam linistiti mai trece un campionat, banii iar se duc..oricum politica clubului e de doi bani de vreo 4, 5 ani incoace..cand erau gurkovski si kurilenko la bc, cand se integrasera si ei in jocul echipei, pac au plecat..la fel cu da silva anul acesta* oricum si despre el s/a spus la inceput cam cum se spune de tokic acum).. dar ca o parere personala tokic nu e de stiinta…si apoi daca stam sa analizam gorenac a plecat deja, tokic de la nat italiei care e no name in handbal, spaniolul e accidentat, cred ca=l vedem prin primavara jucand, campan cu vartic si cu carali, dar la ei vorbim de tineri care pot creste pe langa cei cu experienta.. si paunica sincer la fel ca anul trecut, atitudine, joc..e factor destabilizator as considera..dar noi putem spun aici multe si marunte, tot cei din conducere si jucatorii fac ce vor..

  2. Cat mi-as dori ca Garralda sa beneficieze, precum Colin, de toate transferurile cerute. E clar ca in intersezon n-a fost cea mai reusita campanie de transferuri, dar sper ca va fi cu totul alta treaba in iarna. Pana atunci, trebuie cumva sa fim in prima jumatate a clasamentului.

  3. Toti jucatorii sunt niste mercenari.Joaca la mai multe capete si uite asa tin in sah echipele.Daca s-ar putea juca cu robotei…ar fi mai bine.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.