Garralda: ”N-am jucat ce am lucrat la antrenament” / Bernicu: ”Erhan și Rotaru au făcut diferența”

Conferinta de presa CSU Suceava - Stiinta MD Bacau
Mateo Garralda (antrenor Știința MD Bacău): ”Am avut un joc foarte dificil și ne așteptam la asta. Adversarii noștri au jucat foarte bine în atac, au avut o circulație a mingii foarte rapidă. Nici noi n-am jucat rău în atac, dar am avut câteva mingi pierdute și câteva contraatacuri ratate. În prima repriză am jucat foarte, foarte prost, dar în cea de-a doua ne-am luptat, am fost și puțin norocoși și am câștigat partida. În cea de-a doua jumătate am arătat mai multă concentrare atât în atac, cât și în apărare, am avut și un portar foarte bun și de aceea am câștigat. Știu că pare că aș fi foarte nervos, dar este doar tensiunea meciului. E-adevărat că am vorbit pe un ton foarte ridicat cu unii jucători, pentru că vineri am lucrat unele aspecte la antrenament, iar astăzi acestea nu s-au făcut. Cum e posibil să nu știi ce ai de făcut atunci când coordonatorul îți arată ceva ? Cu o zi înainte am lucrat ce ar trebui jucat în anumite situații ale jocului, iar la meci unii dintre jucători nu știau ce au de făcut. Nu e nervozitate, e o frustrare vizavi de faptul că unii nu știu ce să facă în situații care au fost lucrate la antrenament.”

Valeriu Erhan (jucător Știința): ”Felicit ambele echipe pentru jocul prestat. Mă bucură faptul că am început sezonul cu dreptul, contează foarte mult cele trei puncte pe care le-am obținut. Nu pot să-mi explic de ce am jucat atât de slab în prima repriză pe ambele faze. În repriza a doua am fost mai calmi, mai lucizi, au funcționat atât apărarea, cât și atacul și am văzut acel joc al nostru cu pase rapide. Eu sper să creștem de la meci la meci. Înainte de a intra în poartă, antrenorul Sorin Bîrză mi-a dat câteva indicații, mi-a spus să fiu calm, relaxat, iar eu am făcut exact ce mi-a zis.”

Răzvan Bernicu (antrenor CSU Suceava): ”Mă așteptam să scoatem un rezultat pozitiv. Știam că va fi un meci strâns, pentru că îi știam destul de bine pe adversarii noștri de la turneele de la Vaslui și Bacău. Din păcate, am pierdut, dar am făcut-o cu capul sus, în condițiile în care am aliniat o echipă cu 95% tineri și foarte tineri, fără experiență la nivelul Ligii Naționale. Pe final de joc, poate că ne-ar fi trebuit 1-2 jucători care să știe să țină de minge, fiindcă n-am mai fost lucizi la sfârșit. Diferența au făcut-o portarul Erhan și Rotaru. Jocul Bacăului s-a schimbat total în momentul în care a intrat Rotaru. N-am reușit să-i anihilăm, iar când am reușit, el a avut tot timpul soluții să continue faza, să strângă mai tot timpul doi oameni și să creeze superioritate pe partea opusă. Nu cred că arbitrajul a influențat în vreun fel rezultatul.”

Adrian Târzioru (jucător CSU Suceava): ”Am făcut un meci bun, pe care l-am avut în mână și pe care l-am pierdut din cauza experienței adversarilor noștri. Ne pare rău, fiindcă, în unele momente, am reușit să facem tot ce ne spuseseră profesorii de bancă. Consider că, în final, experiența adversarilor noștri și-a spus cuvântul și sper ca noi să creștem în continuare și să facem meciuri la fel de bune sau chiar și mai bune. Ne-a lipsit un jucător cu experiență care să calmeze atacurile atunci când conduceam, să tragem de timp și să ținem scorul în favoarea noastră.”

FOTO: VICTOR EUGEN MIHAI – VEM

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.