Puiu Ciobanu: ”Nu vrem un trofeu pierdut pe teren, vrem doar să se respecte regulamentele”

Puiu Ciobanu
Managerul Științei Municipal Dedeman Bacău a contestat la pauza Supercupei cu HCM Constanța dreptul de joc al pivotului muntenegrean Mladen Rakcevic, în condițiile în care atrăsese atenția dinaintea startului partidei că acesta nu avea drept de joc. ”Vreau să fie foarte clar: nu avem nevoie de un trofeu pe care nu l-am câștigat pe teren, ceea ce cerem este respectarea regulamentelor. Le-am atras atenția tuturor oficialilor federali înaintea jocului că Rakcevic nu are drept de joc, clubul constănțean prezentând pentru el pașaportul și un tabel cu niște cerculețe pe el. N-au luat nicio măsură, iar la pauză am făcut contestația, când nu știam cum se va încheia jocul. Adică am stat 17 ore la Sibiu pentru a stabili și vota niște regulamente pentru ca acum să vină Constanța să le calce în picioare?”, ne-a declarat Puiu Ciobanu.

Mai mult, managerul vicecampioanei a spus că va cere și sancționarea drastică a oficialilor Federației Române de Handbal care au permis echipei campioane să-l utilizeze pe Mladen Rakcevic. În culpă se află Mihail Bocan, Sorin Toacsen, Ioan șerbu, dar și arbitrii Sorin Dinu și Constantin Din. ”Repet, scopul contestației nu e acela de a câștiga un trofeu pierdut pe teren, chiar nu vom primi Supercupa. Însă nu e normal să călcăm în picioare regulamentele doar fiindcă e vorba de Constanța și ei fac mereu ce vor”, precizat în final Puiu Ciobanu.

Un comentariu la „Puiu Ciobanu: ”Nu vrem un trofeu pierdut pe teren, vrem doar să se respecte regulamentele””

  1. Aveti perfecta dreptate domnule Puiu Ciobanu, federatia de handbal este de partea constantei intotdeauna la fel si arbitri Sesizati forurile internationale .Nu se mai poate.???Hotie pe fata ???? Suntem alaturi de echipa si la bine si la rau.~

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.