Laurențiu Toma: ”Am fost mult mai motivați decât adversarii” / Răducu Tamaș: ”Ne trebuie răbdare”

HCM Constanta - Stiinta MD Bacau (Supercupa 2014) 23
Răducu Tamaș : „După ce noi am fost de atâtea ori nașii lor în campionat, când nu reprezentam o forță și îi băteam mereu când ii prindeam acasă, într-un fel s-a întors roata și în ultimii ani pe unde ne-au prins cu trofeul pe masă ne-au bătut. Din păcate, acesta este sportul și trebuie să mergem înainte, cu capul sus. E posibil ca emoțiile să fie un factor pentru greșelile care au fost făcute, dar dacă aș fi știut sigur de unde și de ce, aș fi intervenit și aș fi spus ceva. Câteodată astfel de jocuri se întâmplă, iar eu personal pur și simplu nu am o explicație pentru ce s-a întâmplat. Cred că pe faza noastră de atac s-a pierdut meciul, deoarece pe faza de apărare s-au scos mingi, nu s-au primit multe goluri. Dacă aveam mai mult timp de acomodare, pentru că din nou au venit mai mulți jucători, cu venirea acestora s-a schimbat și stilul de joc, însă singurul lucru pe care îl putem cere este răbdare, pentru că acomodarea durează.”

Laurențiu Toma : “Secretul pentru reușita noastră este unul simplu: am muncit foarte mult indiferent de problemele care sunt. Suntem profesioniști, am venit la antrenament gândindu-ne că intr-un final se vor rezolva problemele și sunt convins că se vor rezolva, iar noi am fost mereu ca o familie și asta a contat foarte mult. După părerea mea, am fost mult mai motivați decât ei și ne-am dorit mult mai mult această Supercupă. I-am dominat la toate capitolele. Semnale că se vor rezolva problemele financiare tot sunt, dar trebuie să sperăm că se vor concretiza. Așteptăm ca joi după ședința Consiliului Local să primim vești bune, dar eu zic că HCM nu va dispărea niciodată și va ține mereu steagul sus chiar și în această formulă. Ne batem la titlu indiferent de formula în care o să fim, deoarece acesta este spiritul HCM Constanța și așa am fost învățați.”

Mateo Garralda : „Am pierdut 22 de mingi, în aceste condiții ne-a fost imposibil să câștigăm. Am jucat foarte slab în ofensivă, însă am avut o evoluție mai bună în apărare și nu am primit foarte multe goluri în situație de egalitate numerică. Nu știu de ce s-au făcut atât de multe greșeli, tot ce știu e cum s-au făcut, dar nu și de ce. Va trebui să ne pregătim mult mai bine decât am făcut-o în săptămânile de până acum. Nu cred că faptul că am avut un singur inter dreapta a contribuit la înfrângere. Eu sunt antrenorul echipei și sunt responsabil de jocul acesteia, dar să nu uităm , totuși, că am pierdut 22 de mingi. Nu știu dacă am făcut și eu greșeli, e posibil, va trebui să revăd meciul și să mă gândesc dacă am ales cele bune soluții.”

Zvonko Sundovski : ”Cu siguranță ne așteptam să câștigăm acest meci, dar nu chiar așa de ușor în final, deoarece toată lumea știe de problemele pe care le avem. În ultima lună și jumătate, cei mai buni jucători ne-au plecat, avem și jucători accidentați și probleme financiare, dar noi ne-am antrenat în continuare. Am jucat cu inima și ne-am dorit foarte mult să câștigăm acest trofeu. Sunt foarte mulțumit de rezultat și vreau să îi felicit pe jucătorii mei care au dovedit din nou că au valoare. Nu știu ce spun cei de la Bacău, dar noi știm cum am realizat transferul lui Rakcevic, însă dacă ei vorbesc despre acest lucru trebuie să le fie rușine. Toată lumea a văzut că nu am avut întreg lotul la dispoziție și totuși am jucat foarte bine, învingându-i chiar ușor în final.”

Un comentariu la „Laurențiu Toma: ”Am fost mult mai motivați decât adversarii” / Răducu Tamaș: ”Ne trebuie răbdare””

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.