Fotbal/ Sport Club Bacău – FC Milsami Orhei 2-0 (1-0), în meci amical

CSC_0079

Sport Club Bacău a câştigat fără prea mari emoţii amicalul vedetă disputat împotriva celor de la FC Milsami Orhei. Fără să forţeze şi cu destule ocazii ratate, elevii lu Viorel Tănase nu au fost puşi în dificultate de echipa moldoveană decât în urma unor neatenţii proprii. În ceea ce priveşte echipa de peste Prut, aceasta nu a impresionat cu nimic cei aproape 100 de spectatori prezenţi pe Letea. Cât despre evoluţia din teren a lui Romeo Surdu, Octavian Abrudan şi Cristi Bud nu se poate decât un singur cuvânt: modest, aceştia evidenţiindu-se mai degrabă prin proteste şi injurii la adresa coechipierilor.

Contrar partidei de miercuri cu Brăila, băcăuanii au început mult mai bine, având posesia balonului. În pofida acestui fapt câteva ezitări pe faza de construcţie ale gazdelor i-au pus pe oaspeţi în poziţii periculoase însă Iavorschi (‘5) şi Cojocariu (’15) nu i-au dat emoţii lui Petrariu.  La poartă cealaltă, Ungureanu şi-a încercat şansa cu un şut din afara careului însă portarul oaspeţilor a reţinut în doi timpi (’16). Zece minute mai tarziu Hurdubei si-a încercat şi el şansa cu o lovitura de cap, din nou fără succes. Ultima ocazie a oaspeţilor i-a aparţinut lui Surdu care, în urma unei respingeri a defensivei proprii, a încercat un lob de la aproximativ 35 de metri, însă Petrariu a fost din nou la post. Deschiderea scorului a venit în minutul 31 atunci când în urma unei incursiuni pe partea dreapta a lui Ungureanu, acesta a şutat la colţul lung, Mîţu respinge în faţă de unde Rusu înscrie cu lejeritate.

Băcăuanii au început în forţă şi a doua repriză. La capătul unei actiuni personale, Hurdubei şutează însă mingea este respinsă de fundaşii adverşi până la Rusu, care, de la 11 metri loveşte transversala porţii celor din Orhei (’47). Replica adversarilor a venit în minutul 65 când Surdu l-a servit în careu pe Bud care însă a trimis mult peste, cei doi având un schimb de replici destul de acid. De notat ar mai fi şi cartonaşul roşu arătat lui Abrudan care, în postura de ultim apărător, l-a oprit pe Curiliuc scăpat singur spre poarta adversă. Imediat, Claudiu Tudor a pus mâna pe balon hotărât sa execute lovitura liberă, spre nemulţumirea lui Hurdubei. Văzând aceasta, Viorel Tănase i-a reamintit pe un ton mai ridicat lui Tudor ordinea executanţilor, iar Hurdubei a plasat impecabil lovitura liberă, stabilind şi scorul final al partidei (’82).

„A fost un joc în care ne-am impus. Iar aici mă refer şi la rezultat dar şi la joc. Felicit băieţii pe această cale, pentru modul în care au abordat partida. Dar, in ciuda faptului că aspectele pozitive încep să fie din ce în ce mai vizibile, noi încă nu suntem la turaţie maximă. Raman insă acele greşeli din zona centrală a defensivei care trebuie eliminate  astfel încât adversarii să nu mai apara atât de uşor în zona centrală”, a declarat după meci Viorel Tănase.

SC Bacău: Petrariu – Luncanu (’83 Mihălăchioaie), Lozneanu (’75 Adăscaliţei), Burcă, Sascău (’80 Predoiu) – Dumitriu (’70 Miron), Taban (’75 Ţuţu) – Hurdubei, Rusu (’75 Curiliuc), Căinari (’83 Strugariu) – Ungureanu (’59 Cl. Tudor). Antrenor: Viorel Tănase.

FC Milsami Orhei: Mîţu, Gheţi, Abrudan, Mendizov, Patzaş, Iavorschi, Rossulov, Slivco, Surdu, Cojocari, Andronic. Au mai evoluat: Bontîş, Bud, Dulghier, Calughez, Calaruş, Gheorghiu. Antrenor: Iurie Osipenco.

CSC_0037

CSC_0073

CSC_0075

CSC_0077

Un comentariu la „Fotbal/ Sport Club Bacău – FC Milsami Orhei 2-0 (1-0), în meci amical”

  1. La posibilitatea de a-i vinde catre Orhei pe Hurdubei, Lozneanu, Ungureanu, Rusu, Lozneanu nu trebuie vandut, fiind ceea ce reprezinta Szukala pentru Steaua. Ceilalti, prin sistemul de joc folosit sau prin combinatii (repetate) din prima, pot fi supliniti…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.