Handbal masculin / Mateo Garralda e mulțumit după primul amical de la Timișoara

Stiinta Bacau - Poli Timisoara (8)
Vicecampioana României la handbal masculin a început seria jocurilor de verificare cu o victorie. Joi după-amiază, băcăuanii au învins-o în deplasare pe Politehnica Timișoara cu 29-25 (11-13). Antrenorul Mateo Garralda a folosit două formule diferite de echipă în cele două reprize. Știința a început partida cu Tamaș în poartă, Câmpan și Bondar extreme, Rotaru în centru, Johannson pivot, Celestin și Tokic interi, în timp ce Carali a jucat doar în apărare. În cea de-a doua repriză au evoluat Erhan, Dospinescu, Tărîță, Carali, Pinnonen, Vartic și Gorenac, cu Celestin evoluând doar pe faza defensivă.

”Am vrut să le dau șansa să joace tuturor jucătorilor. În prima repriză echipa noastră a comis mai multe greșeli, dar acestea sunt oarecum normale la acest moment. Sunt mulțumit de modul în care s-au luptat jucătorii noștri și de evoluția echipei în ansamblu. Vineri, cu Pick Szeged, sper să facem cât mai puține greșeli în apărare și să avem viteză în atac, rezultatul nu mă interesează foarte mult”, ne-a declarat antrenorul Mateo Garralda.

ȘTIINȚA: Tamaș, Erhan – Vartic (7), Dospinescu (5), Bondar (3), Johannson (3), Carali (2), Gorenac (2), Câmpan (2), Celestin (2), Rotaru (1), Pinnonen (1), Tărîță (1), Tokic.

Vineri, de la ora 17, în primul meci de la Cupa Politehnica, Știința Municipal Dedeman Bacău o va întâlni pe deținătoarea Cupei EHF, Pick Szeged, într-un meci transmis în direct de Digisport 2.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.