Volei feminin / Bacșiș și Vujovic au plecat, Gaido și Rogojinaru rămân la Știința

Voleibalistele de la Stiinta Bacau se bucura dupa castigarea titlului de campioana nationala.
Campioana României la volei feminin s-a despărțit de două dintre jucătoarele sale de bază din sezonul trecut. Mai întâi, sârboaica Marina Vujovic a semnat cu CSM București pentru ca joi, 5 iunie, Roxana Bacșiș să ajungă și ea la o înțelegere cu gruparea din capitală. Pentru Roxana este o revenire la echipa unde a mai evoluat în 2011-2012, tot după ce se despărțise de Știința Bacău.

După ce a transferat-o pe moldoveanca Tatiana Lupu, gruparea condusă de Florin Grapă și-a prelungit înțelegerile cu două dintre jucătoarele cu care a câștigat ultimele două titluri, este vorba de argentinianca Lucia Gaido (pe 1 an) și de căpitanul echipei, Denisa Rogojinaru (pe 2 ani). De asemenea, Alexandra Sobo, Sabina Miclea și Crina Bălțatu mai au cât un an de contract cu echipa campioană. ”Suntem în discuții cu mai multe jucătoare în acest moment. Șansele ca vreuna din străinele care au jucat anul trecut la noi, în afară de Gaido, să rămână sunt aproape nule”, ne-a declarat profesorul Florin Grapă. Știința Bacău va începe pregătirile pentru sezonul 2014-2015 la finele lunii iulie.

2 comentarii la „Volei feminin / Bacșiș și Vujovic au plecat, Gaido și Rogojinaru rămân la Știința”

  1. din pacate cand toata lumea isi doreste castiguri materiale,nu poti lupta cu „mainile goale „.”cascavalul ” se opreste la echipele din capitala(vezi sponsorizarea Kempa catre CSM si ofertele ulterioare catre jucatoare,sau sponsorizarile de la Dinamo).multumim celor care au jucat,multumim celor care au ramas sa ne bucure cu jocul lor.nu stiu ce vom putea face in Europa daca se schimba asa de mult lotul,dar poate e o oportunitate de a lega echipa.succes d-lui Grapa la transferuri.Hai Stiinta !!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.