Curiliuc și Tănase s-au contrat în timpul meciului, Liviu Goian spune că va lua măsuri

SC Bacau - CSMS Iasi 15
”Curiliuc va primi și el o șansă, în meciul următor, va avea și el un meci întreg sau chiar două”, promitea Viorel Tănase în urmă cu 10 zile, după egalul cu ACS Berceni. Băiat de cuvânt, ”Tase” l-a expediat imediat după aceea la echipa a doua (unde a fost titular, e drept), pentru ca, în etapa următoare, să-l lase pe bancă pentru a-i face loc copilului său de suflet, Bogdan Rusu.
La 0-4, antrenorul celor de la Sport Club Bacău și-a dat seama că trebuie să schimbe ceva în linia de atac și l-a pus pe secundul Pelin să-l cheme pe ”Curi” de la încălzire. Atacantul s-a îndreptat agale spre banca tehnică, fapt ce l-a supărat pe Tănase, care a avut un schimb de replici cu jucătorul său, pe care nu l-a mai introdus în teren. Este vorba de atacantul care, în urmă cu 4 săptămâni, înscria golul egalizator în deplasarea de la Iași. Oricum, din ce se aude, Tănase și-a pierdut credibilitatea și autoritatea în fața jucătorilor.

”Am văzut ce s-a întâmplat, dar n-aș vrea să spun ceva până nu vorbesc cu cei doi. Cred că o să-i chem pe amândoi la mine pentru a lămuri lucrurile și cu siguranță că vom lua măsuri după aceea”, a declarat președintele formației Sport Club Bacău, Liviu Goian.

5 comentarii la „Curiliuc și Tănase s-au contrat în timpul meciului, Liviu Goian spune că va lua măsuri”

  1. adica ce contre potr fi intre un antrenor si jucatorul lui, ca eu sa fiu in locul lui tase il zbor imediat.

  2. cred ca tanase trebuie sa plece,sa vina Poenaru sau un alt antrenor care poate forma o echipa din tineri si sa incerce promovarea in doi ani 🙂

    1. Marius Baciu este antrenorul care i-ar prinde bine SC-ului. El a promovat SC-ul si el a descoperit acesti tineri talentati, care nu se pot dezvolta din cauza lui Tanase.

  3. tanase i-a promis lui curiliuc ca o sal bage titular la aceasta partida si a vrut sa il bage la 0-4. la meciul cu iasi din retur, l-a introdus pe predoiu in minut 80 si i-a spus ca ii va da prima intreaga daca da golul victoriei. binenteles ca ia dat numai jumate de prima pana la urma. dupa meciul cu berceni cand jucatorii au refuzat sa ia doar jumate de salar, el a spus ca e de acord cu greva lor si ii sustine si apoi a fost si si-a luat banii lui si ia spus lui goian ca ce au facut jucatorii e inadmisibil. asta e antrenorul pe care il platim din banii nostri si in care ne punem sperantele sa vedem din nou bacaul in divizia A ca pe vremurile cand umpleam municipalul

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.