Avancronică / Sport Club Bacău – ACS Berceni (miercuri, ora 18, stadion ”Aerostar”)

SC Bacau - ACS Berceni (12)
Neînvinsă în deplasare în partidele din play-off, Sport Club Bacău revine pe propriul teren cu un joc împotriva formației ACS Berceni. În sezonul regulat, băcăuanii au făcut două jocuri foarte slabe împotriva ilfovenilor, în fața cărora au pierdut de două ori, dar, cum meciurile din play-off nu seamănă cu cele precedente, vom vedea dacă elevii lui Viorel Tănase vor găsi drumul spre victorie și pe teren propriu. Iar dacă le va fi greu, conducerea SC-ului poate aranja cu galeria să-i susțină pe oaspeți, fiindcă Hurdubei și compania par să se simtă mai bine în deplasare.

Formațiile probabile

SC Bacău: Oltean – Mihălăchioae, Dumitriu, Lozneanu, Sascău – Căinari, Strugariu, Cl. Tudor, Husein – Hurdubei, Curiliuc. Antrenor: Viorel Tănase.

ACS Berceni: L. Marin – E. Nicu, Fîşie, Ghinea, Pazon – Al. Stan, V. Ştefan, Tătar, Nistor – Pădureţu, Bădăuţă. Antrenor: Marin Dragnea.

Arbitru: Bogdan Ionuț Anghelinei (Galați). Asistenți: Iulian Cătălin Brînză și Adrian Vornicu (ambii din Botoșani).

Miercuri, în etapa a IV-a din play-off-ul seriei I, se mai dispută partidele CSMS Iași – Rapid București și Unirea Slobozia – FC Clinceni.
Clasament play-off, Liga a II-a, seria I

Un comentariu la „Avancronică / Sport Club Bacău – ACS Berceni (miercuri, ora 18, stadion ”Aerostar”)”

  1. ne fac astia pe unde ne prind de ne sar capacele,echipa medioca…ca sa nu zic slaba……bani multi cheltuiti fara dram de performanta……la fel si la aerostar,aia macar nu cheltuie nimic nu dau bani la nimeni , tin antrenorul principal Elisei cu 7 mil si aia cand o da Domnul……saracul se milogea acum cateva zile ca nu isi primeste banii de la club ,noroc ca mai antreneaza vreo 5 echipe pe unde apuca si isi completeaza bugetul……..daca nu pleaca repede de la club cred ca va fi primul antrenor batut si alungat de jucatori…sau ma rog de fosti jucatori

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.