Le merge bine în deplasare / Unirea Slobozia – Sport Club Bacău 1-2 (0-1)

Unirea Slobozia - SC Bacau (2)
După ce, în prima etapă a play-off-ului, Sport Club Bacău a remizat pe terenul liderei, la două săptămâni distanță gruparea băcăuană a câștigat surprinzător pe terenul celei de-a doua clasate. Față de înfrângerea cu Rapidul, Viorel Tănase a operat nu mai puțin de 4 modificări în primul 11, cauzate de accidentări (Petrariu cu Oltean), suspendări (Burcă cu Dumitriu), randament slab (Rusu cu Ungureanu) și regulament – folosirea a doi jucători sub 21 de ani (Taban cu Strugariu).

Oaspeții au deschis scorul la prima ocazie a meciului, în minutul 10, atunci când căpitanul Hurdubei a fructificat cu o precisă lovitură de cap centrarea lui Căinari. Două minute mai târziu, Ungureanu a irosit o ocazie monumentală, trimițând peste poarta goală din careul mic. În minutul 23, Oltean a reținut șutul lui Bolat pentru ca, în minutul 30, Ungureanu să șuteze în bara transversală. Ultima ocazie a primei reprize le-a aparținut gazdelor, în minutul 34, când Nanu a ratat și el cu poarta goală.

La două minute după pauză, Nanu a țintit transversala adversă, iar Unirea a egalat în minutul 64, atunci când Coconașu a transformat un penalty ușor acordat de arbitrul Marian Barbu, după un contact între Oltean și Gheorghe. Oltean a fost la post la lovitura de cap a lui Stan, din minutul 69, iar băcăuanii au marcat golul victoriei în minutul 72, atuncim când Lozneanu a înscris cu un șut plasat, după un corner executat de Rusu.

Unirea Slobozia: Dobre – Stan, Tudorache, Soare, M. Florea – Macare, Coconaşu (65 Ivașcă) – Ibrian (79 Ibrianca), Bolat, Ursu (54 D. Gheorghe) – Nanu. Antrenor: Adrian Mihalcea.

SC Bacău: Oltean – Luncanu, Dumitriu, Lozneanu, Sascău (80 Mihălăchioae) – Căinari, Strugariu, Cl. Tudor, Husein (65 B. Rusu) – Hurdubei, B. Ungureanu (70 Taban). Antrenor: Viorel Tănase.

Arbitru: Marian Barbu (Făgăraş); Asistenţi: Florin Păunescu (Râmnicu Vâlcea) şi Andrei Constantinescu (Bucureşti).

Vineri, FC Clinceni – CSMS Iași 0-3. Partida Rapid București – ACS Berceni se dispută sâmbătă, de la ora 18.
Clasament play-off, Liga a II-a, seria I
FOTO: ADRIAN PANAIT

2 comentarii la „Le merge bine în deplasare / Unirea Slobozia – Sport Club Bacău 1-2 (0-1)”

  1. Numai in play-off, dupa 3 etape: Rapid – 9p, Iasi – 7p, Bacau – 4p, Slobozia – 3p, Clinceni si Berceni – 1p. Bacaul a jucat in 10 oameni cu Iasul si Rapid, iar, pana la eliminari, Bacaul conducea ! Daca i se accepta cererea de licenta, Bacaul trebuie sa depaseasca Clinceniul, daca acesta va lua licenta (?!) si nu va lua Rapidul (pe drept, Rapidul nu poate plati datoriile mascate si pe cele nedeclarate).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.