Fotbal, Liga a II-a / Liviu Goian: ”Vrem licența pentru Liga I !”

Liviu Goian
Chiar dacă a prins in extremis turneul play-off în seria I a eșalonului secund, pe care-l va începe de la o distanță de 15 puncte față de prima clasată, clubul Sport Club Bacău vrea licența pentru Liga I! Sub semnătura președintelui Liviu Goian, gruparea băcăuană a remis presei un comunicat în care se precizează: ”Procesul de licențiere care, conform regulamentului, stipulează depunerea dosarelor până la 31 martie 2014, are o desfășurare neconformă cu interesul echipelor din Liga a 2-a. La data sus-menționată, erau multe cluburi care nu știau în ce turneu vor evolua, play-off sau play-out. Pentru un club de Liga a 2-a, costurile unui proces de licențiere, evaluate între 30.000 și 40.000 de lei, nu pot fi suportate cu ușurință și pot deveni inutile în cazul în care echipa va evolua doar în turneul play-out. La data invitației, clubul nostru, ASOCIAȚIA SPORT CLUB BACĂU, se afla pe locul 7 în clasament și a considerat corect să aștepte încheierea campionatului regulat, urmând ca, ulterior, în cazul accesului în play-off, să solicite un termen pentru depunerea documentației de licențiere, conform art.6, pct.11, lit. E, alin.3 din Regulamentul Național de licențiere a cluburilor. Ne exprimăm intenția clară de a obține licența pentru Liga 1. Este un drept câștigat pe teren, iar slăbiciunea regulamentelor în aceste cazuri, nu trebuie să ne împiedice să obținem licența. Așteptăm cu interes reacția FRF”.

2 comentarii la „Fotbal, Liga a II-a / Liviu Goian: ”Vrem licența pentru Liga I !””

  1. Dl Goian viseaza sau are alte interese ! La ce va trebuie licenta pentru liga 1 ? Cu asa echipa nu vom promova niciodata ! Visuri desarte sau …asa ca sa ne aflam in treaba !

  2. Iasi, Rapid si Clinceni au depus cererea de licenta, dar asta nu inseamna ca si obtin licenta pentru liga 1! Pe drept, sigur Rapidul nu ia licenta, ramane de vazut ce fac celelalte. La ramanerea unui loc liber pentru promovare, FRF poate invita urmatoarea echipa din clasament, dar cu licenta, sa promoveze…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.