Handbal, juniori II / Patru din patru pentru CSM Bacău la turneul semifinal

CSM Bacau handbal juniori II, aprilie 2014
Tinerii handbaliști de la CSM Bacău au încheiat cu maximum de puncte turneul semifinal de la Plopeni. Duminică dimineață, elevii profesorilor Gabriel Armanu și Ionel Gîrlescu au obținut cea de-a patra victorie, trecând de CSS Călărași cu 41-25 (20-9), în alcătuirea: Vlad Rusu, Mihail Taraș, Mihai Rusu – Maxim Oancea (7 goluri), Bogdan Doboș (4), Dragoș Hanțaru (4), Cătălin Fodorean (4), Laurențiu Suciu (3), Ionuț Atănăsoaei (3), Ștefan Cernat (3), Răzvan Drăgan (3), Ionuț Broască (3), Alexandru Ionescu (3), Radu Poleac (2), Bogdan Dima (1), Răzvan Dodiță (1).
CSM Bacău s-a calificat la turneul final al campionatului, care se va disputa în perioada 21-25 mai.

”Am plecat la Plopeni cu o ușoară teamă, știind că vom întâlni echipe cu sportivi născuți în 1997, noi având în lot numai copii născuți în 1998. Mă așteptam să existe un trac firesc, dar nu a fost așa. Sportivii noștri au abordat jocurile cu maturitate, atât în atitudine, cât și în joc, iar acest fapt s-a reflectat în rezultatele finale ale jocurilor. Ușor, ușor, Csm Bacău 2010 a ajuns o familie, în care președintele clubului parcurge drum lung pentru a susține echipa de handbal, unde părinții își însoțesc copiii în toate deplasările și fac cea mai frumoasă galerie din sălile unde joacă echipa noastră. Le mulțumesc pe această cale și celor care ne finanțează și sperăm să jucăm cât mai bine pentru a răsplăti eforturile financiare depuse pentru această frumoasă echipă”, ne-a declarat Gabriel Armanu.

Un comentariu la „Handbal, juniori II / Patru din patru pentru CSM Bacău la turneul semifinal”

  1. Sa va ajute bunul DUMNEZE in continuare,aveti niste parinti si antrenori de mare valoare. Va doresc sa cuceriti AURUL pe care il meritati !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.