Declarații după partida Știința Bacău – CSU Medicina Târgu Mureș 3:2

Florin GrapaAtanas Petrov
Florin Grapă : „Am spus ieri că echipa din Târgu Mureş este o echipă periculoasă, însă nu îmi era neapăratfrică de ele, ci de jucătoarele mele. Ieri a fost un meci de familie, uşor, am câştigat cu 3-0, ele locul 4 şi noi locul 1, dar azi a fost cât pe ce să pierdem. Orice echipă care joacă împotriva noastră nu poate câştiga decât dacă forţează serviciul, cum s-a văzut și azi. Când s-au văzut în avantaj însă, oaspetelor a început să le tremure mâna. Fetele noastre s-au trezit abia când au văzut că suntem conduşi cu 2-1. Este adevărat că puteam face mai multe schimbări în setul 3, aveţi dreptate. Sabina Miclea nu avea voie să greşească la 23-21, de aceea nu este unde ar trebui să fie, i-a tremurat mâna. Contează şi meciurile din Liga Campionilor, contează şi alte meciuri pe care le căştigăm cu 3-2. Aşa îşi dau fetele seama că avem forţă şi că nu cedează, este meritul lor. Arma noastră de astăzi nu a fost blocajul. Eu cred că vom tranşa calificarea încă de la Târgu Mureş, chiar dacă sunt o echipă bună cu un antrenor la fel. ”

Atanas Petrov: “Aşa cum am spus ieri, presiunea a fost pe gazde, dar acestea au revenit rapid. În ultimele 2 seturi nu ne-au dat nici o şansă, dar echipa noastră a demonstrat că poate juca la acest nivel şi chiar să câştige meciuri. Sunt sigur că putem câştiga măcar un meci şi vom încerca să jucăm mai bine. În ultimul set nu am avut rezerve pentru a schimba ceva în joc, fetele rezistând foarte bine doar în primele 3 seturi. Am forţat mai mult serviciul decât ieri şi am făcut mai multe puncte cu atacul astăzi. Acesta a fost îndemnul meu, de a juca mai mult cu centrii, însă acest lucru s-a întâmplat doar în primele 3 seturi. Problema noastră a fost că am început să facem greşeli la preluare.”

2 comentarii la „Declarații după partida Știința Bacău – CSU Medicina Târgu Mureș 3:2”

 1. in cealalta semifinala dupa doua meciuri
  DINAMO-BLAJ scorul la meciuri este 1-1
  Primele doua meciuri sau desfasurat in sala Dinamo.
  vineri 3/2
  sambata 0/3
  In acest moment prima sansa la finala o are echipa din Blaj.

 2. Domnule Profesor ! la meciul cu Tg.Mures nu se pune problema,dar totusi trebuie sa ne gandim pe mai departe la meciul din finala(Dinamo sau Blaj) ca ne trebuie blocaj ! poate si cate ceva din celelalte.sa nu multumim cu ideea ca am batut tot pana acum,ar fi pacat de munca si valoarea la care a ajuns echipa.oricum felicitari fetelor si succes in continuare.pentru cea mai buna echipa ,Hai Stiinta !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.