Avancronică / Sport Club Bacău – Rapid București (stadion ”Aerostar”, sâmbătă, ora 11)

SC Bacau - Unirea Slobozia
Sezonul competițional oficial se reia în forță pentru Sport Club Bacău, care primește vizita liderei seriei, Rapid București. Un meci care se anunță tare, spectaculos și e păcat că el va avea loc pe o arenă ce, cu siguranță, se va dovedi neîncăpătoare. În conferința de presă organizată joi după-amiază, antrenorul și fotbaliștii grupării băcăuane și-au afirmat la unison determinarea de a face un joc bun și de a se revanșa după eșecul nemeritat din tur, când gruparea feroviară s-a impus datorită golului veteranului Daniel Pancu. Îi dorim antrenorului Viorel Tănase să găsească, așa cum și-a propus, cea mai bună formulă de echipă sâmbătă dimineața.

De partea cealaltă, gruparea de sub Podul Grant a anunțat două transferuri spectaculoase, neconcretizate încă. Oficialii rapidiști au anunțat înregimentarea lui Daniel Niculae și a lui Emil Dică, însă șansele ca vreunul din cei doi să evolueze la Bacău sunt reduse. Duminica trecută, bucureștenii au învins într-un joc de verificare pe FC Voluntari cu 2-0, partidă la care a asistat și Viorel Tănase.

Pentru acest meci, organizatorii au tipărit 1000 de bilete, care vor fi oferite gratuit spectatorilor în locații din apropierea stadionului. Numai spectatorii cu bilet vor putea intra în incinta arenei, așa că cei dornici de a vedea meciul pe viu sunt așteptați ceva mai devreme la arena ”Aerostar”, pentru a evita aglomerația.

Echipele probabile

SC Bacău: Petrariu – Luncanu, Lozneanu, Burcă, Miron – Adăscăliței, Dumitriu – Șchiopu, Cl. Tudor, Hurdubei – Predoiu. Antrenor: Viorel Tănase.

Rapid București: Gordin – Al. Coman, Tînc, Săndulescu, I. Voicu – V. Negru, Pancu – Martin, Bălan, Doman – Ciolacu. Antrenor: Viorel Moldovan.

Arbitru: Horațiu Feșnic (Cluj-Napoca). Asistenți: Adrian Popescu (Craiova) și Romică Bîrdeș (Pitești).

Celelalte partide ale etapei a XVII-a: FC Clinceni – CSMS Iași, CF Brăila – Farul Constanța, ACS Berceni – Rapid CFR Suceava și Dunărea Galați – Unirea Slobozia. Unirea Tărlungeni și Gloria Buzău stau.
Clasament Liga a II-a, seria I

4 comentarii la „Avancronică / Sport Club Bacău – Rapid București (stadion ”Aerostar”, sâmbătă, ora 11)”

  1. De unde mai exact iau bilet?Este amenajat vreun chiosc sau ceva?Intreb pentru ca nu prea sunt magazine pe acolo…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.