Conferință de presă la SC Bacău / Pregătiți să dea piept cu Rapidul

Conferinta de presa Sport Club Bacau
Cu mai puțin de 48 de ore înainte de marele meci de sâmbătă, cu Rapid București, clubul Sport Club Bacău a organizat o conferință de presă. Antrenorul Viorel Tănase a început cu o radiografie a perioadei de pregătiri: ”pe primul plan nu s-au situat rezultatele, ci omogenizarea lotului. Am încercat să reparăm ceea ce nu a mers în turul campionatului. Avem plusuri multe: pregătire fizică, organizarea jocului și faza de finalizare. Pornim în acest retur cu multă amibiție și încredere.”
Referitor la partida de sâmbătă, ”Tase” a declarat: ”Rapidul e o forță pe teren propriu, însă, de data aceasta, vor juca la Bacău. Sper să fiu inspirat și să pun în teren cel mai bun 11, iar la final să ne bucurăm. Rapidul are o echipă solidă, având în vedere și achizițiile făcute, însă depinde și cât de repede vor reuși să se omogenizeze. În tur, am pierdut nemeritat în Giulești. Am avut foarte multe ocazii pe care le-am ratat, iar acest lucru ne-a costat”.

În ceea ce-i privește pe jucătorii băcăauni prezenți la conferința de prsă, aceștia și-au exprimat cu toții determinarea înainte de jocul cu lidera clasamentului. Adrian Hurdubei: ”Știm că ne așteaptă un meci dificil, dar vom încerca să ne facem treaba cât mai bine și să ne revanșăm pentru înfrângerea din tur.” Andrei Lozneanu: ”Ca echipă, ne motivează faptul că întâlnim lidera. Personal, mă motivează duelul cu un jucător de calibrul lui Daniel Niculae”. George Taban: „Rapid are un antrenor bun, un nucleu de jucători format din vechea gardă, dar sper să câștigăm puncte contra lor și să creștem de la meci la meci”. Cornel Căinari (suspendat pentru meciul de sâmbătă): „Nu trebuie să ne sperie Rapidul. Suntem bine pregătiți din toate punctele de vedere.
George Taban

Cornel Cainari

2 comentarii la „Conferință de presă la SC Bacău / Pregătiți să dea piept cu Rapidul”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.