Deci, se poate ! / HC Odorhei – Știința MD Bacău 26-35 (11-12)

HC Odorhei - Stiinta Bacau
Iată că handbaliștii Științei Municipal Dedeman Bacău au arătat că știu să joace și în deplasare și au făcut asta nu oriunde, ci la Odorhei. Băcăuanii au obținut o victorie reconfortantă pentru moralul lor, pentru relația cu suporterii, dar și pentru antrenorul Eliodor Voica, al cărui post era amenințat de ultimele rezultate obținute pe teren străin.
Îmbucurător e faptul că vicecampioana s-a aflat la conducere în permanență și, chiar dacă gazdele s-au apropiat la un gol la pauză, oaspeții au reacționat în stil de mare echipă, asigurându-și un final liniștit.
Cea mai categorică victorie a Științei la Odorhei nu s-a datorat doar schimbării radicale de atitudine a senatorilor de drept, ci și modificărilor făcute de Colin, care a avut curajul și inspirația să renunțe la unii jucători în favoarea lupilor tineri de la echipa a doua.
Din acest punct de vedere, nu putem omite faptul că cel mai frumos gol al meciului a fost înscris după o aeriană lansată de Alex Tărîță și finalizată de Victor Vartic, ambii cu evoluții excelente. Introducerea lui Vartic în locul lui Rotaru în ultimul sfert de oră a părut o nebunie, dar a fost o mutare de nota 10, iar tânărul handbalist moldovean a arătat că merita încrederea care i s-a acordat. Foarte bună a fost din nou și poarta, în timp ce interii Ramba și Ghiță și-au făcut treaba cu conștiinciozitate. Ionuț Rotaru a fost, cum era normal, titularul postului de coordonator și și-a făcut, în mare, treaba, iar Mihai Bujor a punctat frumos și de pe inter și de pe extremă.
Cu alte cuvinte, am văzut o echipă încântătoare, care a îngenunchiat Odorheiul așa cum n-a mai făcut-o până acum, cu un handbal frumos și modern. Bravo !

HC ODORHEI: Ciobanu, Szabo – Mihalcea (6), Onyejekwe (6), Kuzmanoski (4), Ferenczi (4), Feuchtmann (2), Majnov (1), Blecic (1), Talas (1), Irimescu (1), Câmpan. Antrenor: Vlad Caba.

ȘTIINȚA: Tevzadze, Tamaș, Grigoraș – Ramba (8), Ghiță (8), Rotaru (6), Bondar (3), Vartic (3), Da Silva (2), Tărîță (2), M. Bujor (2), Iancu (1), Celestin, Johannson, Păunică, Fenici. Antrenor: Eliodor Voica.

Au arbitrat fără mari probleme Robert Harabagiu și Silviu Stănescu.

12 comentarii la „Deci, se poate ! / HC Odorhei – Știința MD Bacău 26-35 (11-12)”

    1. Stai linistit, ca la vara iar o sa incerce sefii sa-i faca vant lui Shota sub celebrul pretext ca nu are meci de meci procent peste 40% (ceea ce nu reuseste nici un portar din lume, cred)!

  1. Deja putem renunta la rusia si fenici … Vartic a jucat azi in 15 min cum n-a jucat fenici tot sezonul…la fel da silva si ramba … S-a simtit ca s-a inceput cu shota si cu rotaru. Ca si pedeapsa nu ar strica sa-i vedem sambata pe rusia si fenici la stiinta2, si-asa n-au jucat aseara. S

  2. Nu , Rotaru a dat 6 nu 4. nu stiu de ce trebuie contabilizate golurile, ci doar evolutiile jucatorilor, si aici cred ca este un pix de diferenta. Mai bine sa ne bucuram de victorie , este munca in echipa si meritele sunt ale echipei. Felicitari baietilor si multa bafta in continuare

  3. Fabulos !! nu gasesc cuvinte sa poata exprima starea mea de aseara.Cu certitudina insa eram al draqu de mandru de echipa noastra.Asta vrem sa vedem,la 8 goluri diferenta Ramba batea cu pumnii in podea ca a ratat o recuperare !! probabil ca vor mai pierde in viitor meciuri,dar daca vor pastra aceeasi rautate…pozitiva,aceeasi determinare cu certitudine ii vom aplauda in picioare. Bravo baieti,aseara ati fost campioni !!

  4. sunt toti buni, mai atrageti atentia si la ceilalti sportivi din echipa a doua, mai sunt si altii buni, dati-le voie sa arate joaca, da poate nu sint la fel de buni ca cei mai mari, dar cred eu ca s-ar fi putut.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.