Avancronică / HC Odorhei – Știința MD Bacău (miercuri, ora 19.30, live text Sport.Bacaul.Ro)

HC Odorhei - Stiinta Bacau (17)
La doar cinci zile după rușinoasa reprezentație oferită la Târgu Jiu, handbaliștii Științei Municipal Dedeman Bacău evoluează pe un teren unde cu greu se iau puncte. A făcut-o, e drept, Constanța, în urmă cu 10 zile, dar campioana a beneficiat de largul sprijin al ”europenilor” Stark și Ștefan. E-adevărat că nici echipa harghiteană nu traversează o perioadă foarte fastă, suferind de același sindrom ca și Bacăul, ”lei acasă, miei afară”.
Va fi interesant dacă unii handbaliștii băcăuani vor evolua cu același ”aplomb” ca în Oltenia ori își vor aduce aminte de cuvântul RESPECT. Dacă nu pentru ei înșiși, măcar pentru cei care-și plătesc impozitele ca să-și încaseze dumnealor salariile și cu care vor da ochii săptămâna viitoare.

Ar putea fi un meci decisiv nu numai pentru soarta antrenorului Eliodor Voica, dar și pentru cea a unor jucători (nu puțini) care s-ar putea despărți definitiv de Știința la finalul sezonului.
Partida HC Odorhei – Știința Municipal Dedeman Bacău va fi arbitrată de cuplul dâmbovițean Robert Harabagiu – Silviu Stănescu. Celelalte meciuri ale etapei a șaptesprezecea: Poli Timișoara – HCM Constanța (joi, ora 18), Dinamo București – CSU Suceava (sâmbătă, ora 11.30), CS Caraș-Severin – CSM București, Potaissa Turda – Minaur Baia Mare (duminică, ora 18) și Steaua București – Energia Pandurii Tg. Jiu (duminică, ora 20).Clasament Liga Nationala handbal masculin

2 comentarii la „Avancronică / HC Odorhei – Știința MD Bacău (miercuri, ora 19.30, live text Sport.Bacaul.Ro)”

  1. Daca nu castigati, mai intati intrati in sala si va cereti scuze daca nu vreti sa fiti huiduti. Daca nu bateti nici pe Turda, mai bine plecati direct la vestiare si reziliati contractele.

  2. Noi nu am fost in stare sa castigam la Baia Mare unde C ta a castigat la 10 goluri,la Targu Jiu unde C ta a castigat tot pe la 10 goluri,ne chinuim pe acasa sa castigam,vine meciul la Odorhei unde este foarte greu dar noi ne consolam ca ,C ta a castigat cu arbitri,suntem chiar penibili ,nu crezi MIRCEA,ia sa vedem de cate ori am castigat noi cu C ta,sa ma gandesc,revin maine cu un raspuns ca e cam greu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.