Avancronică / Știința Bacău – Tomis Constanța (Sala sporturilor, miercuri, ora 17)

Stiinta - Tomis (14)
Ce-au fost și ce-au ajuns ! Duelul ultimelor două campioane ale României la volei feminin e poate cel mai dezechilibrat din istorie. Zero puncte și un singur set câștigat, acesta e bilanțul celor de la Tomis Constanța după 16 meciuri disputate. Din păcate pentru ele, ”sirenele” se îndreaptă cu pași repezi spre eșalonul secund.
De partea cealaltă, Florin Grapă va avea ocazia să mai umble la reglajele fine înaintea unei deplasări ceva mai dificile, sâmbătă, la Craiova. Echipa băcăuană nu are cum să piardă jocul de miercuri și probabil că antrenorul campioanei va rula tot lotul înscris pe foaia de joc.

Celelalte meciuri ale etapei de miercuri: Volei Alba Blaj – CSU Medicina Tg. Mureș, CSM Târgoviște – CSM București, Rapid București – Unic Piatra Neamț și Penicilina Iași – SCMU Craiova. Partida Dinamo Romprest București – CSM Lugoj a fost amânată.

3 comentarii la „Avancronică / Știința Bacău – Tomis Constanța (Sala sporturilor, miercuri, ora 17)”

  1. Este adevarat ca s-a modificat pretul biletelor, astfel
    M handbal Liga1 – 10 lei
    F volei Liga1 – 10 lei
    F volei International – 15 lei

    Poate stam si noi la tembelizor

  2. Ce intra in pretul biletului? Si carpa sa stergi scaunul? Si pelerina daca incepe sa ploua si peste tribune? La mai mare, tot inainte cu primarele nostru.Sa nu spuneti ca nu are nici o implicare.Nimic nu se misca in Bacau fara stirea si acordul lui.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.