Handbal masculin / Bacăul va avea două echipe în turneul final al Cupei României

14-hcarges-stiinta2
După victoria categorică de pe teren propriu, 40-23 cu HC Argeș Pitești, echipa a doua a Științei Municipal Dedeman Bacău s-a impus fără probleme și în returul preliminariilor Cupei României. Băcăuanii s-au desprins la 10 goluri după 30 de minute (20-10), reducând din turație în repriza secundă și impunându-se cu 32-22. Știința II Bacău s-a calificat astfel la turneul final al competiției, care va avea loc în perioada 26 februarie – 2 martie.

“Am rulat tot lotul după pauză, calificarea fiind asigurată. Pentru turneul final ne dorim să avem o prezență cât mai bună și satisfăcătoare și să prestăm un joc bun. Trebuie să abordăm în continuare această competiție cu curaj și dezinvoltură”, a declarat antrenorul Bogdan Voica.

De partea cealaltă, antrenorul Titel Răduță a declarat: ”Am avut primele 15 minute atitudine, după care pe, un fond de oboseală, nu am găsit soluţiile de a păstra atitudinea din primele 15 minute. Adversarul s-a desprins relativ uşor, dar trebuie să recunoaştem că am întâlnit un adversar mai motivat, mai bun, mai valoros, cu jucători care din când în când au loc şi la prima echipă. Trebuie să recunoaştem că au fost mai buni.”

ȘTIINȚA II: Bobeică – M. Bujor (5), G. Bujor (5), Vartic (5), Bulov (5), Zacaciurin (4), Rață (3), Beleaev (2), Carali (1), Stoian (1), Moisă (1), Butnaru, Liță. Antrenor: Bogdan Voica.

FOTO: sportarges.ro
2-hcarges-stiinta2

4-hcarges-stiinta2

5-hcarges-stiinta2

7-hcarges-stiinta2

12-hcarges-stiinta2

5 comentarii la „Handbal masculin / Bacăul va avea două echipe în turneul final al Cupei României”

  1. Bravo, maladet. cui nu ii comvine ortografia mea, cu iertare. rusi moldoveni cum sintem,cum nu ne iubiti voi pe noi, si pentru voi sintem straini.

  2. De unde ai dedus tu ca nu te iubim Vasile ? poate nu te iubesc la fel de mult ca pe sotia mea,dar te asigur de tot respectul meu !! moldovenii sant toti ca si fratii mei,te asigur !!!

  3. Noi tot moldoveni suntem, doar ca ne desparete Prutul si cativa zeci de ani de instrainare a Basarabiei . Insa fratii nostri Basarabeni vor fi tot timpul iubiti in Moldova.

  4. Aici am avut in vedere de poporul nostru, daca sinteti sincer si nu e luare peste picior, atunci mersi. ca ne respectati ca si popor, in orice padure nu e fara uscaciuni, va asigur.

  5. si pot sa argumentezi si de ce, eu nu ma socot asa cum ni-a numit jurnalistul vostru romin ( nu a saitului), da pe altii i-a afectat.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.