Avancronică / Volei Alba Blaj – Știința Bacău (duminică, ora 18, live Digisport 3)

Volei Alba Blaj - Stiinta Bacau (20)
Campioana României la volei feminin începe anul în forță, întâlnind în deplasare, în a doua etapă a returului sezonului regulat, singura echipă în fața căreia a cedat în acest campionat. Băcăuanele nu vor avea o misiune ușoară în micuța sală în care joacă echipa ardeleană, acolo unde suporterii fac o atmosferă infernală. În pauza competițională, gruparea din Blaj a făcut o mutare la nivelul postului de centru, aducând-o pe argentinianca Busquets în locul braziliencei Lanner Mapeli. „Orice meci cu deţinătoarea titlului este o provocare şi o încercare continuă de autodepăşire. Indiferent de adversar, noi jucăm de fiecare dată la victorie, îmi doresc ca fetele să fie relaxate, dar determinate, astfel încât să putem repeta rezultatul din tur”, a declarat antrenorul gazdelor, Branko Gajic, pentru ziarul ”Unirea”.

În ceea ce privește echipa Știința Bacău, formația lui Florin Grapă merge la Blaj pentru a cuceri 3 puncte. Iată ce ne-a declarat coordonatoarea Kim Staelens despre partida de duminică: ”Suntem pregătite să jucăm contra Blajului, o echipă puternică, lucru pe care l-a arătat și în victoria de la Bacău. Nu ne va fi ușor, dar am multă încredere în echipa noastră. Suntem gata de joc și vom da totul pentru a reveni în Bacău cu o victorie”.

Celelalte meciuri ale etapei a XIII-a: Unic Piatra Neamț – Dinamo București 0:3 (-11, -14, -18), CSM Târgoviște – Rapid București 3:0 (4, 19, 13), CSM București – Tomis Constanța 3:0 (13, 13, 21), CSU Medicina Tg. Mureș – SCMU Craiova 3:0 (20, 17, 21) și CSM Lugoj – Penicilina Iași 3:0 (16, 17, 15).

Un comentariu la „Avancronică / Volei Alba Blaj – Știința Bacău (duminică, ora 18, live Digisport 3)”

  1. Indraznesc sa atrag atentia asupra orei de disputare,Asadar intr-o zi de DUMINICA ,meciul se joaca la ora 18 !!!! parca vad ca la primele meciuri acasa ne pocneste Domnul Grapa cu un meci la ora 11, 17 sau mai stiu eu ce ore doar sa nu poata veni lumea la ala 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.