Declarații după partida Volei Alba Blaj – Știința Bacău 0:3

Volei Alba Blaj - Stiinta Bacau
Florin Grapă (antrenor Știința Bacău): ”Mă bucur că am jucat serios, cu mintea limpede, iar acesta e un lucru pozitiv. Cred că jucătoarele noastre au fost mai bune la blocaj și mai pe minge în faza de apărare. Într-un fel, ca rezultat, aş putea zice că este o revanşă pentru tur. Noi am venit aici să jucăm, să câştigăm şi cu atât mai mult este important faptul că am luat 3 puncte. Important este un alt aspect: ambele echipe au jucat volei, a fost un meci excelent cu răsturnări de scor. Blajul este o echipă grea, periculoasă, capabilă să facă surprize. Nu mi-aş dori-o în eventualitatea în care am ajunge să disputăm finala.”

Branko Gajic (antrenor Volei Alba Blaj): “Am servit foarte modest, iar adversarele au fost foarte agresive. Am avut probleme în atac, s-a văzut valoarea şi parcă ne-a lipsit energia. Este şi diferenţă de valoare între cele două echipe, însă nu ne-am prezentat la nivelul aşteptat şi arătat de-a lungul sezonului. A fost cel mai prost joc din acest campionat.”

Foto: Dragoș Basaraba – Blaj (Ziarul ”Unirea”)

2 comentarii la „Declarații după partida Volei Alba Blaj – Știința Bacău 0:3”

  1. Foarte interesante articolele… Dar.. mai multe interviuri legate de Mimi Sosa ,Lucia ,Petrovic, Sobo,Miclea? Numai cu Kim vad.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.