Katsiaryna Zakreuskaya este noua trăgătoare a Științei Bacău

Katsiaryna Zakreuskaya
Campioana României la volei feminin a reușit o achiziție de marcă pe ultima turnantă a perioadei de transferări. Gruparea condusă de Florin Grapă a semnat un contract cu trăgătoarea belarusă Katsiaryna Zakreuskaya, jucătoare ce a a avut o contribuție importantă în urmă cu două sezoane la câștigarea titlului de către Tomis Constanța. În vârstă de 27 de ani, noua jucătoare a Științei a evoluat în ultimele două sezoane la Rabita Baku (Azerbaidjan) și Oufimotchka Oufa (Rusia) și va sosi în Bacău în cursul săptămânii viitoare.
”Mă bucur că am reușit să mai aducem o trăgătoare și nu una oarecare, ci o jucătoare de talia Kamenovei dacă nu cumva mai bună”, ne-a declarat antrenorul principal al campioanei, Florin Grapă.

Trebuie spus că nici Dinamo nu a stat degeaba în perioada de transferări, luându-le pe Elena Lăpușneanu, Nicoleta Manu și pe letona Olga Ativi (fostă Točko).

Un comentariu la „Katsiaryna Zakreuskaya este noua trăgătoare a Științei Bacău”

  1. Cu Olga Tocko in echipa, Dinamo va castiga campionatul. Aceasta jucatoare este un dintre cele mai bune, a adus ultimul titlu pentru CSU Metal Galati aproape de una singura.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.