”Comisarii” amicalelor / CSM Călărași – Știința MD Bacău 29-28 (18-15)

Stiinta Bacau - CSM Calarasi (7)
Vicecampioana României la handbal masculin a debutat cu stângul la Cupa ”Unirea” de la Călărași. Handbaliștii de la Știința Municipal Dedeman Bacău au arătat că înfrângerea de sâmbătă, de la Vaslui, n-a fost întâmplătoare și au comis-o din nou. De data aceasta, în formulă completă și în fața unei echipe cu care ”satelitul” a măturat pe jos în toamna trecută.
Băcăuanii au etalat întreaga gamă de greșeli pe care le-au arătat și anul trecut în meciurile din deplasare, au fost conduși în cea mai mare parte a timpului și au pierdut meritat. Singurii jucători ai vicecampioanei care au ridicat capul în înfrângerea cu CSM Călărași au fost Ghiță, Grigoraș și Ramba, acesta din urmă autor a 5 goluri consecutive pentru Știința.
E frumos să auzim cât de bine sunt pregătiți fizic vicecampionii, dar pe 26 ianuarie va trebui să jucăm handbal cu HCM Constanța, nu să ne luăm la întrecere în probe atletice.

Evoluția scorului: 5-2 (5), 8-6 (10), 9-8 (15), 11-11 (20), 13-14 (25), 18-15 (pauză), 20-17 (35), 22-19 (40), 24-21 (45), 26-23 (50), 27-27 (56), 29-28 (final).

CSM: Andrei, Manole – Pîrîianu (5), Gavriloaia (4), Șania (4), Mitrea (3), Săulescu (3), Vizhbovsky (2), Mateaș (2), Frățilă (2), Tucanu (1), Roșca (1), Voinea (1), Șavlovschi (1), Popovici. Antrenor: Sabin Dacău.

ȘTIINȚA: Tamaș, Grigoraș – Ghiță (7), Ramba (5), Da Silva (3), Păunică (3), Bondar (3), Iancu (2), Celestin (1), Fenici (1), Rotaru (1), Johannson (1), Rusia (1), Tărîță, Cotinghiu. Antrenor: Sorin Bîrză.

Vineri, de la ora 18, Știința MD Bacău va juca împotriva celor de la Dinamo București.

4 comentarii la „”Comisarii” amicalelor / CSM Călărași – Știința MD Bacău 29-28 (18-15)”

  1. Cu regret trebuie sa spun dar pe zi ce trece am tot mai mult sentimentul ca multi dintre acesti ilustri anonimi se cred JUCATORI de handbal …gresit ! banuiesc ca termenul,sentimentul RUSINE este ceva total strain majoritatii lor, RUSINE de rezultate,RUSINE fata de prietenii lor,RUSINE fata de cei care ii platesc RUSINE fata de cei care ii sustin meci de meci RUSINE fata de jucatorii adevarati de handbal !!
    Putini au aratat astazi ca merita tricoul nostru. Ramba e primul dintre ei,respect Ionut !!!!
    PS poate il invata cineva si pe jucatorul international Cristian Fenici ce inseamna …..pasi !!! de cel putin 5 ori a comis asta de cand e la Bacau !daca fiul meu care e junior 4 ar fi gresit la fel de des,cu certitudine i-ar fi fost RUSINE !!!!!

  2. parerea bmea e ca ce a jucat stiinta in seara asta la calarasi lasa de dorit, echipa a doua a stintei le-a scos hambalul din cap cand au jucat in campionat, sunt jucatori care nu merita tricoul stiintei, cei care joaca pentru bani sau doar de dragul de a juca atunci mai bine sa plece, sai misule sincer ai dreptate la ce ai zis, si domnul voica ar trebui sa promoveze si jucatori de la echipa a doua care intradevar joaca hambal si care vor sa joace cu trup si sulfet pentru echipa mare, nu ca unii jucatori care joaca doar pentru bani, nu joaca pentru culori, pentru suporteri, pentru ceea ce inseamna stiinta md bacau, si decat sa joace doar pentru ei si pentru bani mai degraba sa nu ma joace la acest club, sa se duca si sa ne lase in pace, sa lase locul acelor care intradevar vor sa joace cu inima si cu sufletul pentru acest club, RUSINE sa le fie celor care au venit la stiinta sa joace doar penrtru bani

  3. Eu zic ca e normal sa joace pentru bani si banii ar trebui sa fie cel mai puternic stimulent . Cati dintre noi se duc la servici fara sa fie platiti?
    Dar vrem sa vedem si rezultate .

  4. Costy, astia nu stiu sa joace HANDBAL, iar tu nu stii cum se numeste acest sport,las-o incolo de aritmetica.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.