Handbal masculin / Vicecampionii se reunesc luni

Reunire Stiinta Bacau
După două săptămâni de vacanță, Știința Municipal Dedeman Bacău va relua pregătirile luni, sub comanda „secundului” Sorin Bârză și a antrenorului echipei a II-a, Bogdan Voica. Primul antrenament din noul an este programat de la ora 11.30, la Sala Sporturilor. De la reunire vor lipsi „principalul” Eliodor Voica și cei șapte „internaționali” din lot, angrenați în preliminariile pentru Campionatul Mondial 2015 (2-12 ianuarie) cu echipele României (Ionuț Rotaru, Cristi Fenici, Cristi Ghiță, Dragoș Iancu), Estoniei (Martin Johannson) și Georgiei (Shota Tevzadze, Vladimer Rusia).

Meciurile din Liga Națională și Divizia A vor începe pe 26 ianuarie, când Știința Municipal Dedeman Bacău are programat în deplasare derby-ul cu HCM Constanța, iar „satelitul” va merge la Buzău pentru startul în returul eșalonului secund. Până atunci, primele întâlniri oficiale din 2014 vor avea loc în Cupa României, unde echipa a II-a a Științei Municipal Dedeman Bacău va juca cu HC Argeș Pitești pentru calificarea la turneul final (primul meci acasă pe 16 ianuarie, returul în deplasare pe 19 ianuarie).

Până la reluarea campionatului, Știința Municipal Dedeman Bacău va participa la două turnee de pregătire, organizate de divizionarele secunde HC Vaslui (11-12 ianuarie) și CSM Călărași (16-18 ianuarie).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.