Volei feminin / Cipru – România 0:3 (15-25, 17-25, 9-25), în preliminariile CM 2014

Romania volei feminin
Naționala de volei feminin a României a câștigat și cel de-al doilea meci din cadrul turneului preliminar de la Ankara. Echipa română s-a impus fără probleme în fața unei modeste selecționate a Ciprului, care a reușit totuși să-i pună probleme în primele două seturi. Selecționerul Guillermo Gallardo a efectuat trei schimbări în sextetul de bază față de meciul de vineri, cu Ucraina, neoperând nicio o modificare pe tot parcursul meciului. Printre cele 7 jucătoare folosite contra Ciprului s-a numărat și căpitanul Științei Bacău, Denisa Rogojinaru, în timp ce Alexandra Sobo a fost menajată probabil pentru derby-ul cu Turcia de duminică.
ROMÂNIA: Ioana Baciu (14 puncte), Adina Salaoru (13), Roxana Ivanof (11), Alina Ilie (10), Denisa Rogojinaru (9), Diana Calotă (4), Nicoleta Manu – libero.

Duminică, de la ora 15, România va disputa finala grupei în fața echipei gazdă, care e și mare favorită, Turcia câștigând cu 3-0 partidele cu Cipru și Ucraina. Pentru a obține calificarea la mondiale, naționala română are nevoie de un miracol, adică de o victorie pe terenul turcoaicelor.

Foto: cev.lu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.