Avancronică / IFK Kristianstad – Știința MD Bacău (duminică, ora 20, live text pe Sport.Bacaul.Ro)

Kristianstad Arena
Știința Municipal Dedeman Bacău se află în fața celui mai important meci al sfârșitului de an. Miza este una suficient de mare – accederea, pentru al doilea an consecutiv, în grupele Cupei EHF, adică în lumea bună a handbalului european de club. Experiența internațională acumulată în ultimii ani de echipa băcăuană ne dă dreptul să sperăm la un rezultat bun, chiar dacă adversară îi va fi liderul primei ligi suedeze. Până la urmă, în ultimii doi ani, Știința a jucat cu echipe precum Cimos Koper, HBC Nantes și SC Magdeburg, iar IFK Kristianstad nu e un nume de speriat. De respectat și atât.

Echipa pregătită de Eliodor Voica a făcut o ultimă mișcare duminică dimineață, într-o sală de sport a unei școli generale din Kristianstad. La ora 11.30, băcăuanii au făcut o ultimă vizionare a adversarei de duminică seara, atunci când probabil că s-au pus la punct și ultimele detalii tehnico-tactice. Plecarea spre Kristianstad Arena, aflată la circa 1 kilometru și jumătate distanță de hotelul unde e cazată gruparea băcăuană, este prevăzută pentru ora 17.30. Se pare că Știința va avea parte de câțiva suporteri români stabiliți în Suedia, printre care se vor număra și membri ai familiei lui Rareș Păunică. Gazdele speră la circa 3500-4000 de spectatori la meciul cu Știința, în condițiile în care echipa locală are nu mai puțin de 3.100 de abonați. Cu toate astea, în micuțul orășel suedez nu există niciun afiș care să anunțe meciul! În schimb, autobuzele locale au arborate stegulețe cu emblema clubului (foto jos), semn că diseară IFK are meci.

Partida IFK Kristianstad – Știința Municipal Dedeman Bacău va începe duminică, de la ora 19 (20 – ora României), și va fi arbitrată de francezii Said Bounouara şi Khalid Sami. Meciul va fi prezentat live text de site-ul nostru, aspecte din cursul jocului urmând a fi transmise și de Radio România Actualități. Pentru cei ce doresc să urmărească live pe Internet meciul, detalii AICI.
Autobuz Kristianstad

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.