Imagini de la antrenamentul de sâmbătă al Științei Bacău / Meciul cu IFK Kristianstad va fi transmis online, cu plată, de un site suedez

Antrenament Stiinta Bacau la Tollarp  1
Vicecampioana României a efectuat sâmbătă seara, începând cu ora 19, un antrenament ușor într-o sală din Tollarp, localitate rurală situată la 20 de kilometri de Kristianstad. Vestea bună e că toți jucătorii băcăuani sunt apți din punct de vedere fizic, iar atmosfera din cadrul lotului e una destinsă.
În altă ordine de idei, partida dintre IFK Kristianstad și Știința Municipal Dedeman Bacău, care va avea loc duminică seara, de la ora 20 (ora României) va fi transmisă în direct pe Internet, de către cotidianul local Kristianstadsbladet. Pentru a putea viziona partida, cei interesați trebuie să acceseze adresa http://www.kristianstadsbladet.se/handbollstv/. De aici, se poate obține un cod de acces la transmisia live achitând cu un card valid echivalentul a 79 de coroane suedeze (aproximativ 9 euro). În fereastra care se deschide pentru introducerea datelor cardului, în stânga sus este trecut codul (Kod), format din 10 cifre, care va deveni activ după efectuarea plății. Altfel, meciul va fi transmis în format live text de site-ul nostru.
Antrenament Stiinta Bacau la Tollarp  2

Antrenament Stiinta Bacau la Tollarp  3

Antrenament Stiinta Bacau la Tollarp  4

Antrenament Stiinta Bacau la Tollarp  5

Antrenament Stiinta Bacau la Tollarp  6

Antrenament Stiinta Bacau la Tollarp  7

Antrenament Stiinta Bacau la Tollarp  8

Antrenament Stiinta Bacau la Tollarp  9

Antrenament Stiinta Bacau la Tollarp  10

Un comentariu la „Imagini de la antrenamentul de sâmbătă al Științei Bacău / Meciul cu IFK Kristianstad va fi transmis online, cu plată, de un site suedez”

  1. in lipsa de altceva, daca ne iubim echipa vom vedea si contracost evolutia favoritilor! Sa fie bine si sa avem un rezultat datator de sperante. Hai STIINTA!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.