Handbal, juniori III / Băcăuanii au încheiat cu victorie turneul de la Tecuci

CSS Bacau juniori III
Handbaliștii juniori III de la CSS Bacău au câștigat ultimul meci disputat în cadrul turneului de la Tecuci. Jucătorii pregătiți de Gabriel Armanu și Eric Berza au învins Școala nr. 3 Adjud cu 34-31 (16-19), evoluând în alcătuirea: Cosmin Cozma, Ovidiu Screniuc – Andrei Drăgan (18), George Iștoc (5), Robert Cojocaru (4), Dragoș Dragomir (3), Alexandru Derla (2), Răzvan Armanu (1), Alexandru Tărcuță (1), Răzvan Pușcuță, Codrin Pătrașc, Alexandru Pintilie.

”Analizând repede, la cald, realizăm că nu am făcut cele mai bune jocuri ale noastre, dar suntem în graficul pe care l-am trasat, și anume să terminăm și acest turneu pe primul loc. Am pierdut un joc, am obținut 4 victorii, am făcut greșeli copilărești dar, cu toate acestea, sportivii noștri au acumulat experiență, lucru care sperăm că îi va ajuta pe viitor. Urmează turneul de la Bacău (13-15 decembrie), unde credem că e de datoria noastră să etalăm cel mai bun handbal al nostru pentru noi, pentru părinți și pentru cei care ne susțin. Îi felicit pe copii”, ne-a declarat antrenorul Gabriel Armanu.

6 comentarii la „Handbal, juniori III / Băcăuanii au încheiat cu victorie turneul de la Tecuci”

  1. 18 goluri înscrise de un singur sportiv și restul de 16 înscrise de 6 jucători? Asta da reușită. Bravo Andrei Drăgan!
    Ăsta nu este jucătorul adus de curând?

  2. Este jucator transferat de Dl.prof.Armanu de la Sf.Gheorghe. Asa cum echipa asta face minuni sub bagheta dumnealui. Multumim pentru tot.

  3. Junior 3 de la Bacău au un portar bun…Cozma Andrei , este cu mai mult de un an mai mic decât restul echipei şi se descurcă, promite pt viitor…A ajutat echipa încă de la juniori 4 când a câstigat premiul de cel mai bun portar la mai multe turnee!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.