DEMISIA ! / Sport Club Bacău – Unirea Slobozia 0-1 (0-1)

SC Bacau - Unirea Slobozia
Sport Club Bacău pierde al patrulea meci pe teren propriu din acest sezon în faţa unei echipe mai bine închegate și cu relaţii de joc mai avansate. Antrenorul Viorel Tănase nu şi-a indeplinit obiectivul stabilit de conducerea clublui, acela de a obţine 7 puncte în ultimele 3 meciuri, acesta obţinând doar 4 şi ar cam fi cazul să se ia măsuri. Din păcate, ”Tase” demonstrează că nu e bărbat și nu-și dă demisia, așa cum ar face un om de bun simț, după ce a făcut praf echipa băcăuană.
Echipa oaspete a început meciul în forţă, în minutul 6 înscriind primul şi ultimul gol al partidei: Florea centrează de pe partea dreaptă, iar Ibrian reia din 4 metri cu capul în plasa porţii lui Petrariu. Gazdele au fost aproape să egaleze 6 minute mai târziu, când Hurdubei a centrat din corner, iar Lozneanu a trimis balonul cu capul din 6 metri puţin pe lângă poartă. Acelaşi Lozneanu trimite peste poartă in minutul 21, tot după un corner executat de Hurdubei. Oaspeţii au avut apoi 3 ocazii uriașe, dintre care 2 bare, în doar 3 minute: Macare a şutat puţin peste poartă de la 28 de metri; acelaşi Macare a nimerit bara porţii dintr-un şut-centrare, iar Nanu a şutat in bară din unghi. Băcăuanii au mai avut o ocazie de a egala prin Ungureanu, care a şutat din poziţie favorabilă, de la 17 metri, peste poartă.

În repriza secundă au fost ocazii mai puţine, prima aparţinând oaspeților: Nanu a fost găsit excelent de către Ibrian la 7 metri de poartă, insă a şutat peste poarta goală. În minutul 69, Burcă a fost iertat de arbtirul Colţescu, acesta comiţând un fault din postură de ultim apărător asupra lui Nanu. Bogdan Rusu a încercat egalarea, însă şutul său din minutul 81 a trecut puţin pe lângă poartă. În minutul 90, Sport Club Bacău a obţinut un corner, acesta a fost executat foarte bine, Burcă a reluat din careul mic cu capul, portarul oaspeţilor a respins până la Mihălăchioae care a şutat peste poartă din 7 metri. Spectatorii băcăuani s-au cam săturat de rezultatele slabe ale echipei, cerându-i demisia antrenorului Viorel Tănase în repetate rânduri. Probabil, însă, că ”adevărații cunoscători” îl admiră în continuare pe cel mai nou gropar al fotbalului băcăuan.

SC Bacău: Petrariu – Mihălăchioae, Lozneanu, Burcă, Sascău, Adăscăliţei – Întuneric (17 B. Rusu) – Șchiopu, Cl. Tudor (56 Măjer), Hurdubei – B. Ungureanu (70 Predoiu).

CSM Unirea Slobozia: L. Dobre – St. Stan, G. Lazăr, Fl. Tudorache, C. Toma – Macare, Ivaşcă – Ibrian, L. Mihai (90 Soare), M. Florea (87 Roșu) – Nanu (84 Jianu). Antrenor: Adrian Mihalcea.

Cartonaşe galbene: Mihălăchioae (min. 34), Lozneanu (min. 63 şi 80), Sascău (min. 78), Nanu( min. 84), Adăscăliţei(min. 86).

Cartonaş roşu: Lozneanu (min. 80).

Arbitru: Sebastian Colţescu (Craiova); Asistenţi: Gabriel Sabin Stroe (Piteşti), Joszef Peter (Sfântu Gheorghe).
SC Bacau - Unirea Slobozia (2)

SC Bacau - Unirea Slobozia (3)

SC Bacau - Unirea Slobozia (4)

8 comentarii la „DEMISIA ! / Sport Club Bacău – Unirea Slobozia 0-1 (0-1)”

  1. Cam mare asta pălărie(liga a II a ) pentru această echipă mică,dar şi mai mare pentru acest antrenor. Păcat şi de unu şi de alţii.

  2. Nu am fost la meci, imi puteti spune de ce a fost schimbat Intuneric asa de devreme? Din comentariul tau reiese ca raportul ocaziilor a fost 5-5 asa un egal poate era mai echitabil.. Oricum nu avem lot da play-off obiectivul real find locul 8. Sa nu uitam ca Slobozia nu e nou-promovata ca noi. Succes la Braila!

  3. De ce se ocupa de echipa un sucevean si un galatean?da sa desfiinteze fotbalul bacauan,amintiti-va ce a facut magiun la piatra cu fcm in ultima etapa cand a ratat promovarea,eu il regret pe sechelariu daca era ajutat si inteles facea treaba buna la bacau,dar mercenari ca goian,tase si chiar stavarache distrug ,nu simt nimic pentru bacauani,pacat,doar nu sunt banii lor ci ai nostri si isi bat joc TREZITIVA BACAUANI pana nu e prea tarziu…

  4. Banuiam ca se accidenta-se dar nu eram sigur. Imi place de Andrei Intuneric, poate sa mai creasca abia ce a facut 24 de ani si e si capitan.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.