George Șelaru s-a despărțit de Știința

George Selaru
Lăsat de selecționerul Eliodor Voica în afara lotului de 16 deplasat în Italia, George Șelaru s-a decis joi să-și rezilieze contractul cu Știința Municipal Dedeman Bacău. Sosit la vicecampioana României la jumătatea lunii iunie, după ce fusese ”deturnat” din drumul spre Energia Pandurii Târgu Jiu, Șelaru n-a mai prins lotul de 16 al Științei la ultimele patru meciuri oficiale.
De altfel, portarul sosit de la CSU Suceava își exprimase dorința de a pleca de la Știința încă de acum trei săptămâni, după partida cu HC Odorhei. George Șelaru este al doilea portar de care Știința Municipal Dedeman Bacău se desparte în ultimele 6 luni, după ce, în vară, maghiarul Szilveszter Liszkai își reziliase contractul cu vicecampioana cu un an înainte de termen.

9 comentarii la „George Șelaru s-a despărțit de Știința”

  1. o intrebare pentru conducerea STIINTA de ce s au cheltuit bani pentru aducerea acestui portar daca in lot sunt deja 3 portari destul de valorosi???

  2. Transfer marca Ciobanu. Baiete bine ca te-ai dus, probabil iti pare rau ca ai ales Bacaul. Esti un baiat deosebit , cu foarte mult bun simt. Mult succes in continuare. PS: Stiinta trebuie sa-si gaseasca pe cineva care sa aiba habar sa faca transferuri. De cheltuit banii este foarte usor.

  3. pacata ca s-a renuntat asa de usor la serviciile lui george selaru, daca i-se acorda mai multa incredere si i-se dadeau mai multe minute de joc devenea un portar de baza al echipei stiinta, dar nu inteleg de ce la-u adus, ca s-al poata da afara de asta l-au adus??? cu un manager ca puiu ciobanu nu se va face performanta, parerea mea e ca goerge selaru ca valoare e peste raducu tamas, asta e parerea mea, dar in fine nu mai conteaza, si chestia e ca voica nu stie sa aprecieze un portar de valoarea lui selaru, inca odata pacat ca sa renuntat asa de usor la selaru, mai degraba s-ar renunta la puiu ciobanu, ar fi mai bine asa

  4. Clar selaru e peste tamas, dar selaru nu are parghiile pe care le are celalalt … Pacat, era portar bun selaru .. Ciobanu a mai demonstrat cat handbal stie … Aduceti in conducere pe cineva care chiar stie sa caute jucatori..nu pe net sau youtube..

  5. Daca mama lui nu tipa i tata nu e primar, atunci e normal. TREBUIE SA PLECE. Ca sa mai descretim putin fruntile, dupa victoria MARE din italia.

  6. Nu înţeleg de ce vi s-a pus pata pe Tamaş! Evoluţiile lui sunt îmbucurătoare în ultimul timp şi are şansa să evolueze, exact ca în momentul de dinaintea nefericitei accidentări ce l-a ţinut pe bară atâta timp…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.