3 comentarii la „Galerie foto / SC Bacău – ACS Berceni 1-2”

  1. Desi rezultatul a fost viciat de arbitru, prin faptul ca altfel decurgea jocul fara penalty, sistemul de joc al Bacaului nu da rezultate pe actualii jucatori. Iar acestia nici nu se pot transforma prea mult. Campionatul este ratat pentru locurile 1-6, daca se continua tot asa. Macar de s-ar trece la 1-4-4-2, sistem care i-ar face pe jucatori sa se gaseasca altfel in teren (gaseasca, in sensul de a ajunge mingea la cineva, chiar si pe terenul denivelat de la Aerostar). Chiar si mingile inalte ar avea sanse duble. Sistemul actual este ceva de genul: sa ne risipim cat mai mult pe teren si daca se poate sa ne gasim foarte rar, PREVIZIBIL, urmarind sa scapam de minge, fara a combina rapid si eficient, fara a presa sau marca adversarul… Daca tot se insista pe sistemul actual, chiar si fara sa fure arbitrul (un specimen handicapat ati vazut la acest meci), se va dubla acel minus 8 din clasamentul adevarului. O confirmare este cazul Botosaniului, la care si jucatori care nu straluceau la Bacau, dimpotriva, dar care alearga intr-un sistem care le da o sansa, se evidentiaza. 1-4-4-2 inchide spatiile, descurajeaza adversarul care, astfel, poate fi surprins la prima greseala, creeaza superioritate in atac sau la contraatac, se poate combina rapid etc. Bacaului ii lipseste un atacant gen Ad. Campeanu, R. Lucacs, Boghian, un mijlocas gen Dobos, dar ca atunci cand dadeau rezultate. N-aveti decat sa invatati din greseli, numai ca, trecand timpul, va bateti joc de suporteri. Chiar si daca ei trebuie sa suporte…
    1-4-4-2: Oltean (Petrariu) – Mihalachioaie (Blanaru), Lozneanu, Burca, Sascau (Luncanu) – Schiopu, Adascalitei (Intuneric), Cl.Tudor (Majer, Intuneric, Strugariu), Miron (Curiliuc) – B.Ungureanu (Predoiu), Hurdubei (B.Rusu).

  2. Gogule trebuie sa intelegi ca nu-l pot da afara pentru ca-si dau singuri cu tesla.Dupa ce l-au dat afara pe Baciu si l-au adus pe Tanase acum au sa-l tina pana se duc din nou in C.Fara mijlocasi laterali nu are cine sa-ti duca mingea in fata portii si eventual sa centreze.Cu 5 fundasi de meserie te poti apara cateodata insa nu poti construi.Nu vom putea castiga acasa pentru ca nu putem pune presiune pe adversar in actuala formula iar in deplasare tot vom incasa goluri.E nevoie de altcineva care sa repozitioneze echipa in teren.Tanase si-a aratat limitele….

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.