Handbal, juniori II / CSM Bacău a câștigat turneul Cupa Open Chișinău

CSM Bacau (juniori II), castigatoarea Cupei Open Chisinau 2013
Tinerii handbaliști de la CSM Bacău au reușit luni o frumoasă și importantă performanță, câștigând finala Cupei Open Chișinău, competiție disputată în capitala Republicii Moldova. Echipa băcăuană a reușit cinci victorii din tot atâtea jocuri, învingând echipe din Rusia, Ucraina și Republica Moldova.
Luni, în finala competiției, CSM Bacău i-a învins pe ucrainenii de la BVUFC Brovary cu 31-28 (19-15), în următoarea alcătuire: Vlăduț Rusu, Mihail Taraș, Mihai Rusu – Laurențiu Suciu (8), Alexandru Ionescu (6), Maxim Oancea (5), Cătălin Fodorean (4), Bogdan Doboș (4), Ștefan Cernat (2), Ionuț Broască (1), Răzvan Drăgan (1), Dragoș Hanțaru, Bogdan Dima, Răzvan Dodiță. Ionuț Broască a fost declarat cel mai bun inter dreapta al turneului.

”A fost un maraton handbalistic pe parcursul a 5 zile, pe parcursul cărora am întâlnit echipe diferite atât ca stil de joc, cât și ca talie. Am reusit să îi surprindem cu un joc în viteză, dar și cu o determinare mult mai mare ca în turneul precedent. Știam deja sala, știam maniera de arbitraj, trebuia doar ca echipa noastră să fie cât mai aproape de handbalul pe care îl practică de obicei. Vreau să menționez faptul că domnul primar ne-a susținut și la finală, la fel cum o făcuse și în ziua precedentă. Toate echipele participante și-au manifestat dorința ca noi să participăm la turnee organizate de ei. E important că am început o colaborare cu echipe care au tradiție, precum Zaporoje, Krasnodar și celelalte. Cu toții, sportivi și antrenori, suntem fericiți că am obținut un rezultat bun în afara granițelor țării”, ne-a declarat antrenorul principal al echipei băcăuane, Gabriel Armanu.

CSM Bacau juniori II la Cupa Open Chisinau

9 comentarii la „Handbal, juniori II / CSM Bacău a câștigat turneul Cupa Open Chișinău”

  1. Felicitari tuturor celor implicati,sponsori,antrenori, jucatori ! Felicitari Gabi Armanu !!! tot ce ai atins tu sa transformat in aur curat 🙂

  2. Felicitări lor, jucătorilor, susținătorilor și mai ales MARELUI ANTENOR, GABRIEL ARMANU … Adevăr ai grăit Misu .. Tot ce „șlefuiește” acest antrenor devine VALOARE !

  3. Felicitări copiilor şi multă sănătate!Sper să fie susţinuţi în continuare de conducerea clubului!Voi sunteţi viitorul handbalului !

  4. Este foarte important ca exista astfel de performante la nivelul juniorilor. Hai totusi sa nu exageram cu aurul curat, nu suntem campioni mondiali de juniori. E bine ca exista preocupare pentru viitorul handbalului bacauan, dar drumul pana la marea performanta la nivel de seniori este inca lung pentru acesti baieti. depinde atat de ei cat si de factorii care sprijina handbalul ca povestea frumoasa a Stiintei sa continue

  5. @mcm; ce te freaca voica? vorbim despre juniori; nu fi gica contra; felicita jucatorii si echipa tehnica pentru performanta.
    Daca te pasioneaza handbalul, se pare ca este o echipa de junioare la Buhusi (cred ca de acolo a pornit Stiinta), dar nu au bani.

  6. FELICITARI! O sa ii vedem ca ,,valori” ai handbalului autohton si national, cu siguranta! Iata solutia pentru performanta.

  7. FELICITARI!!Antrenorilor si sportivilor. Peste cativa ani vom vedea din jucatorii mici la echipa mare. Stima si respect pentru Gabriel Armanu (un fost elev).

  8. Felicitari baietilor si mult succes in continuare, ii asteapta un drum lung spre marea importanta. Inloc sa se bucure pentru reusitele sportive, exista anumiti indivizi care isi doresc sa transforme totul in derizoriu. Nu inteleg atacurile asupra antrenorului de la alta echipa decat cea vizata de articol. Cei ce jignesc persoane din sportul bacauan fara sa aiba macar notiuni despre ce inseamna cu adevarat sportul de performanta ar trebui sa taca. Inca odata felicitari baietilor pentru reusita

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.