Declarații după Știința MD Bacău – HCM Constanța 29-29

Conferinta de presa Stiinta Bacau - HCM Constanta
Zvonko Sundovski: ”A fost un meci foarte dificil atât pentru noi, cât şi pentru Bacău. Cunoșteam faptul că Bacăul are o echipă bună, jucătorii au fost foarte bine pregătiţi pentru acest meci. Ştiam că Bacăul este favorită când joacă acasă, dar noi cred că avem cea mai bună echipă din România şi vrem să demonstrăm asta în toate meciurile pe care le jucăm. Îmi pare rău că am făcut egal, pentru că vrem să câştigăm toate meciurile. Azi am jucat bine, dar ultimele decizii de eliminare de 2 minute de la final nu le-am înţeles. Până la urmă, sunt mulţumit că am scos un punct aici, fiindcă cred că e greu să scoţi punct aici. Campionatul este lung, urmează şi play-off-ul, trebuie să rămânem concentraţi şi să jucăm fiecare meci la victorie. Vrem să terminăm sezonul regulat pe primul loc. Ştiinţa şi alte 2-3 echipe se luptă pentru acelaşi obiectiv.”

Eliodor Voica: ”Se poate spune că un ochi râde, unul plânge. Am avut situaţii când puteam foarte bine să aducem rezultatul de partea noastră, dar aş dori să felicit echipa Constanţei care azi a avut un joc bun, a câştigat un punct, a arătat că nu degeaba este campioană de atâţia ani, dar aş dori să felicit şi jucătorii noştri pentru modul în care s-au comportat pe teren, pentru faptul că au avut puterea să revină în joc şi asta nu numai o dată, exceptând noianul de greşeli pe care noi le-am făcut şi de care nu vreau să-mi amintesc acum. Referitor la ce spuneam înainte de meci, poate că am avut dreptate şi nu pot să spun că acest lucru mă bucură. Dacă era al 30-lea gol, acum discutam altfel, dar trebuie să recunoaştem că sunt puncte luate ca plusuri în ceea ce priveşte colectivul nostru, fără a neglija minusurile pe care încă le mai avem şi trebuie să le eliminăm rapid pentru a reuşi să ne impunem mult mai rapid în joc, pentru că ne vor aştepta foarte multe partide şi nu numai jocul împotriva Constanţei este definitoriu în momentul de faţă. Privit dintr-un anumit unghi, putem spune că au fost câţiva jucători care au tras echipa după ei, dar sunt şi jucători care astăzi puteau face mai mult şi acest lucru trebuie analizat cu atenţie. Referitor la arbitraj, cred că ambele echipe au ceva de spus, dar acest cuplu de arbitri este unul dintre cele mai bune pe care le avem, nu pot spune că au fost greşeli în anumite momente, are cine să facă o analiză corectă.”

Laurențiu Toma: ”A fost un joc foarte bărbătesc. Mă bucur că reuşim să jucăm astfel de meciuri, care ne dau speranţe şi pentru Cupele europene unde întâlnim adversari puternici. Părerea mea este că, dacă eram puţin mai atenţi şi în ultimele 15 minute eram mai concentraţi și nu ne gândeam şi în altă parte, reuşeam să luăm toate punctele aici. Ştiinţa a făcut un meci foarte bun, împinsă de la spate de o sală frumoasă şi au profitat şi de neatenţiile noastre. Important este că a ieşit un egal, este un punct foarte muncit şi pentru noi care ne dă speranţe pe viitor să terminăm campionatul pe primul loc. Arbitrajul a încercat să facă faţă unui meci foarte greu, jucătorii ambelor echipe au pus presiune asupra lor, deciziile sunt ale lor, sunt alţii care, probabil, au văzut meciul şi vor încerca să comenteze în locul nostru, dar a fost un meci bărbătesc. Probabil că toate meciurile noastre cu Bacăul vor fi aşa, important este să ieşim cu capul de pe teren, aşa cum am ieşit de aici. În ceea ce priveşte altercaţia cu mascota, încerci să te concentrezi la joc şi te deranjează. E de ajuns că banca adversă pune presiune, dacă mai vin şi alţii din exterior, este deja destul de greu.”

Marius Bondar: ”După părerea mea, rezultatul a fost echitabil. Am avut puterea să întoarcem un avantaj al Constanţei de 5 goluri, ceea ce este extraordinar, căci este foarte greu să revii în meci în min.45 când efortul este maxim, jucătorii sunt obosiţi şi aici se vede pregătirea. Îmi pare rău că nu am reuşit să gestionăm finalul de meci, când am avut superioritate de 2 jucători. Ne-am bâlbâit, am făcut greşeli copilăreşti care ne-au costat. Una peste alta, rezultatul este echitabil şi ne dă un impuls pentru pentru viitoarele meciuri importante. Campionatul este lung şi să nu uităm că Odorheiul este un alt adversar important. Cred că HCM, Ştiinţa şi Odorhei au puterea în egală măsură să câştige campionatul. Depinde doar de noi, de puterea grupului să reuşim să câştigăm campionatul. Atmosfera făcută de public a fost superbă, nu cred că în altă parte în România este o atmosferă mai frumoasă ca la Bacău. Le mulţumim tuturor celor care plătesc bilet, vin la sală, ne susţin necondiţionat şi au încredere în noi.”

2 comentarii la „Declarații după Știința MD Bacău – HCM Constanța 29-29”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.