Eliodor Voica: ”Constănțenii au fost mai pragmatici”

Eliodor Voica
După Supercupa României la handbal masculin, pierdută de Știința Municipal Dedeman Bacău în fața campioanei HCM Constanța, am realizat un scurt interviu cu antrenorul Eliodor Voica.
Rep.: Pentru început, spune-ne câteva cuvinte despre meci.

Eliodor Voica: Cred că a fost un meci al orgoliilor, al ambițiilor, în care ambele echipe și-au pus tot arsenalul în joc. Echipa contănțeană a fost mult mai pragmatică, a reușit să înscrie în momentele dificile, lucru care la noi nu s-a întâmplat și astfel a reușit să-și adjudece această victorie.

Rep.: Cum comentezi evoluția interilor pe faza de atac ?

E.V.: Au fost mult sub așteptările noastre nu numai interii, ci tot atacul nostru a suferit, culminând cu ratările față-n față cu portarul, lucruri pe care trebuie să le remediem cât mai rapid dacă vrem să atingem un palier valoric bun.

Rep.: Există motive de îngrijorare vizavi de această înfrângere, ținând cont de faptul că vă veți întâlni din nou nu peste mult timp ?

E.V.: Trebuie să ne păstrăm optimismul și să nu uităm că acest campionat este unul lung, cu sezon regulat și play-off, așa că ar fi mult de discutat pe această temă și avem posibilitatea de a remedia greșelile pe care le-am făcut, cel puțin cele din meciul de astăzi.

2 comentarii la „Eliodor Voica: ”Constănțenii au fost mai pragmatici””

  1. tot schimbam jucatori, si schimbam si schimbam..poate e nevoie de o schimbare si la nivelul bancii tehnice. Eliodor a avut o gramada de interi de cand e la Bacau: Moskalenko, Petrea, Ramba, Kurilenko, Paius, Da Silva, Rusia, Ghita, Manea, Celestin, Iacob, Grigoras…si acum avem probleme cu interii….

  2. ne cam piere optimismul dupa ce meciuri am vazut in perioada de pregatire … daca nici anul asta nu se poate face ceva notabil , nu-mi imaginez cand s-ar mai putea

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.