Fotbal feminin / FC Măgura 2012 Bacău – Olimpia 2 Cluj 0-11 (0-4)

FC Magura 2012 Bacau - Olimpia 2 Cluj
Echipa feminină de fotbal a Bacăului, rebotezată FC Măgura 2012, a debutat sâmbătă în eșalonul secund, împotriva ”satelitului” campioanei României, Olimpia Cluj. După cum era de așteptat, băcăuanele nu le-au făcut față mult mai valoroaselor lor adversare și au pierdut fără drept de apel. Golurile echipei ardelene au fost realizate de Loredana Popa (min. 14, 69 și 70), Diana Grecu (26), Cristina Carp (27, 48 și 71), Dariana Indrei (40, 65, 77) și Ioana Deac (81).

BACĂU: Gabriela Popa – Lavinia Tănasă, Alina Ardeleanu, Alina Trefaș, Bianca Pătrățianu, Ana-Maria Marin, Maria-Mirabela Ignat, Maria-Mirabela Gavrilă, Irina Mitocaru, Elena Moroiu, Andreea Mitocaru. Au mai jucat: Andreea Știrbu și Bianca Porojnicu. Antrenor: Gheorghe Burleanu.

CLUJ: Lavinia Boanda – Iulia Mera, Ioana Deac, Paula Aradi, Diana Grecu, Roxana Prunean, Dariana Indrei, Ștefania Moraru, Loredana Popa, Cristian Carp, Rozalia Lokotiti. Antrenor: Tiberiu Stranyezky.

O galerie foto de la meci puteți vedea aici. În etapa a II-a, echipa băcăuană va juca sâmbăta viitoare în deplasare, la Vasas Odorhei.

Foto: ionutbranzei.ro

2 comentarii la „Fotbal feminin / FC Măgura 2012 Bacău – Olimpia 2 Cluj 0-11 (0-4)”

    1. Sa stii ca un scor de 1-4 ar putea fi o performata pentru echipa asta, din moment de fetele de la handbal le-au batut cu 3-1. Nu stiu care a fost ratiunea sau interesul infiintarii echipei feminine, dar am o presimtire ca vor urma multe rezultate rusinoase.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.