Avancronică / Sport Club Bacău – FC Clinceni (sâmbătă, ora 11, stadion ”Aerostar”)

Kosarom Pascani - Sport Club Bacau (8)
Pentru Sport Club Bacău a venit momentul debutului în Liga a II-a. Sâmbătă dimineață, pe stadionul ”Aerostar”, echipa băcăuană nu va avea parte de cel mai ușor adversar, dar Clinceniul e departe de a fi o echipă de neînvins. Formația oaspete, pregătită de fostul jucător al FCM-ului Vali Bădoi, nu-și va putea folosi doi dintre jucătorii de bază, Pălimaru și Mbella.
De partea cealaltă, Viorel Tănase are la dispoziție întregul lot valid și a spus că a identificat punctele slabe ale adversarei, pe care le va prezenta elevilor săi.

Formațiile probabile

SC BACĂU: Petrariu – Mihălăchioae, Adăscăliței, Lozneanu, Luncanu – Întuneric, Măjer – Husein, Cl. Tudor, Hurdubei – Predoiu. Antrenor: Viorel Tănase.

FC CLINCENI: Stamatin – David, Niţu, Viţelaru, Art. Karamyan – D. Popa, Pătraşcu, Udrea, Arm. Karamyan – I. Roşu, Godwin. Antrenor: Vali Bădoi.

Celelalte meciuri ale primei etape din seria I a Ligii a II-a vor avea loc tot sâmbătă, de la ora 11, după următorul program: CF Brăila – Unirea Slobozia, Unirea Tărlungeni – CSMS Iași, Gloria Buzău – Farul Constanța, ACS Berceni – Rapid București și Rapid CFR Suceava – Sportul Studențesc. Dunărea Galați stă.

2 comentarii la „Avancronică / Sport Club Bacău – FC Clinceni (sâmbătă, ora 11, stadion ”Aerostar”)”

 1. Roş-albaştrii consumă la meciuri shoturi de Isostar, o băutură cu grad ridicat de cofeină.
  Steliştii au surprins pe toată lumea în timpul meciului cu Severin din Ghencea. “Uite-te la ăştia! Ce-or bea din pungile alea? Sigur se dopează cu ceva”, se amuzau spectatorii prezenţi în Ghencea. Dacă Chipciu a spus că bea după fiecare antrenament acea substanţă, Tătăruşanu nici nu ştia ce conţin pungile respective. Mai mult, managerul Stelei, Mihai Stoica, a fost ironic în declaraţii.
  “Noi ne dopăm la punguţe. Chiar şi staff-ul are astfel de pungi şi muşcăm din ele. Băieţii joacă doar remmy online, nu mai aleargă deloc la antrenamente, punguţele îşi fac treaba singure. E o nebunie în ele”, a spus MM la GSP TV.
  Energizant cu gust de căpşune
  La finalul partidei, reporterul Gazetei a recuperat de pe gazonul din Ghencea cîteva astfel de punguţe din care au băut Tănase, Gardoş şi restul, dar şi mai multe flacoane de energizant rămase aruncate pe banca de rezerve. Pe respectivele sticluţe scrie “Isostar energy shot”, fiind produse în capitala Cehiei, Praga.
  Cîţiva doctori consultaţi de Gazetă au apreciat că această băutură energizantă oferă un ritm exploziv imediat după ce a fost consumată, obiectivul principal fiind creşterea instantanee a energiei. Lichidul găsit în recipienţii de 60 de mililitri este lipicios, de culoare galbenă, cu gust de căpşune şi seamănă izbitor de mult cu cel pe care Rusescu şi compania l-au băut în timpul partidei.
  Guarana şi Ginseng
  Fotbaliştii au primit întăritoarele în minutul 27, dar şi în minutul 72, ceea ce înseamnă că pungile respective au ajuns la ei puţin după jumătatea fiecărei reprize. Specialiştii spun că această băutură energizantă consumată de stelişti conţine foarte multă cofeină, echivalentul a două ceşti de cafea!
  În plus, sticluţele respective conţin seminţe de guarana, care stimulează organismul, alungă senzaţia de somnolenţă şi susţine sistemul muscular, dar şi pe cel nevos. În compoziţia energizantului se mai găsesc şi rădăcini de ginseng, care măresc viteza de reacţie a organismului, fiind utilizate mai ales în timpul unui efort fizic prelungit.
  Reghecampf: “Nu sînt medicamente, nu sînt vitamine, e o băutură!”
  – Domnule Reghecampf, toată lumea e curioasă ce e cu pungile din care au băut jucătorii.
  – Peste tot în lume jucătorii beau din pungi în timpul meciurilor. Noi sîntem prea primitivi! Sînt nişte pungi speciale pe care jucătorii le pot primi în timpul meciurilor.
  – Dar ce e cu ele?
  – O să vedeţi la meciul de joi cu Stuttgart. Atunci o să vină nişte persoane din Germania şi o să vă convingeţi că nu e nimic dubios. Cei de la Stuttgart folosesc aceste băuturi, produse de o firmă mare. Nu sînt medicamente, nu sînt vitamine, e o băutură.
  – De unde le luaţi?
  – Le luăm gratis de la acea firmă, printr-o sponsorizare. Nu dăm nici un ban pe ce beau jucătorii.
  – E o băutură sau sînt medicamente?
  – Nu există nici un medicament în pungilea alea. Singurile medicamente pe care le-am văzut la jucătorii mei sînt pastile de Omega 3, pe care le poate lua orice om. Inclusiv copilul meu.
  “E o băutură pe care o bem în fiecare zi la antrenamente, cred că s-a făcut prea mare tam-tam cu băutura aceasta. E o simplă băutură energizantă, cum cred că majoritatea echipelor au” (Alex Chipciu, mijlocaş Steaua)
  “UEFA interzice plimbarea pungilor în timpul meciurilor pe teren! Eu nu sînt bătut în cap şi ştiu regulamentul” (Ion Crăciunescu, fost preşedinte CCA)
  Ce conţine un tub de energizant folosit de stelişti
  – valoare energetică: 298 calorii
  – proteine: 0,2 g
  – carbohidraţi: 17,3 g
  – zaharuri: 15,3 g
  – vitamina C: 108 miligrame (135%)
  – vitamina B1: 0,1 miligrame (0,9%)
  – cofeină: 99 miligrame

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.