Avancronică / HCM Constanța – Știința MD Bacău (Supercupa României, sâmbătă, ora 19, live Digisport 3)

HCM Constanta - Stiinta Bacau (3)
Lunga vacanță s-a încheiat, sezonul oficial pentru handbalul masculin e gata să înceapă. Va fi un sezon cu totul special pentru Știința Municipal Dedeman Bacău, al cărei obiectiv, la a șaptea participare consecutivă în eșalonul de elită, este, fără echivoc, titlul de campioană. Până atunci, însă, băcăuanii au ocazia revanșei pentru înfrângerea severă (23-34) suferită în fața campioanei pe 19 mai, la Brașov, în finala Cupei României.

Chiar dacă vine după cinci înfrângeri în partidele de pregătire, echipa pregătită de Eliodor Voica are forța de a depăși o echipă constănțeană mult slăbită față de sezonul trecut (au plecat cinci stranieri), lucru care s-a văzut și în barajul pentru Champions League, pierdut de campioni în Portugalia. Suporterii băcăuani merită și așteaptă cu sufletul la gură primul trofeu al favoriților, iar meciul de sâmbătă seara, care va avea loc la București, în sala ”Rapid”, e ocazia ideală pentru asta.

Partida HCM Constanța – Știința Municipal Dedeman Bacău va fi arbitrată de ”internaționalii” Bogdan Stark și Romeo Ștefan.

Un comentariu la „Avancronică / HCM Constanța – Știința MD Bacău (Supercupa României, sâmbătă, ora 19, live Digisport 3)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.