Handbal feminin / HC Danubius Galați – Știința Bacău 30-31 (18-12), în meci amical

Otelul Galati - Stiinta Bacau
Divizionara secundă Știința Bacău a susținut miercuri la prânz un puternic joc de verificare în deplasare, cu viitoarea colegă de serie HC Danubius Galați. După 20 de minute echilibrate, experiența handbalistelor gălățene și-a spus cuvântul pe finalul primei reprize, iar gazdele au intrat la cabine cu un avantaj de 6 goluri.
Tânăra echipă băcăuană și-a revenit în repriza a doua, a reușit să egaleze și chiar să înscrie golul victoriei prin pivotul Vâlcu, în minutul 58, după care Știința a mai ratat și o aruncare de la 7 metri.
O evoluție și un rezultat dătătoare de speranțe pentru gruparea băcăuană, cu două săptămâni și jumătate înainte de debutul campionatului, care va avea loc pe 21 septembrie, atunci când echipa pregătită de Costel Oprea și Constantin Hornea va juca pe teren propriu cu CSU Târgoviște. Și apropo de debandada de la FRH, pe site-ul federației, în seria A a eșalonului secund feminin figurează două echipe din Bacău: Știința și CS Handbal Municipal, aceasta din urmă neexistând !

Revenind la amicalul de la Galați, Știința a evoluat în alcătuirea: Dospinescu, Pătrașcu – Cîlici (9), Țocu (6), Vâlcu (6), Ciurariu (3), Roșu (3), Tat (2), Cârligeanu (1), Ababei (1), Ciorâță, Pavăl, Manole, Bucă.

Foto: Cătălin Rădulescu

Un comentariu la „Handbal feminin / HC Danubius Galați – Știința Bacău 30-31 (18-12), în meci amical”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.