În sfârșit, victorie / Olimpia Satu Mare – Sport Club Bacău 0-2 (0-0)

Olimpia Satu Mare - Sport Club Bacau (1)
Sport Club Bacău și-a încheiat stagiul de pregătire din vestul țării cu un meci în compania aceleiași echipe pe care o întâlnise la începutul cantonamentului. Iar dacă, pe 14 august, sătmărenii se impuseseră pe teren neutru, la Paleu (jud. Bihor), cu 4-1, vineri, băcăuanii au câștigat la Satu Mare cu 2-0.
Sport Club a deschis scorul în minutul 80, atunci când Strugariu i-a trimis o pasă în diagonală lui Șchiopu, iar acesta a centrat precis pentru Hurdubei, care a marcat cu un șut de la 11 metri. În ultimul minut de joc, Mihălăchioae a dejucat pasul la ofsaid al adversarilor cu o acțiune pe cont propriu în aripa dreaptă finalizată cu o pasă pentru Miron, care l-a driblat pe portarul Olimpiei și a înscris pentru 2-0.

Olimpia Satu Mare: Șuta – Munteanu, Ene, Iuhas, Hanus, Gavrilescu, Micaș, Scvarzkopf, Zsiga, Negruț, Bujor. Au mai jucat: Anca, Moș, Mureșan, Molnar, Villand, Dragoș, Feier. Antrenor: Tiberiu Csik.

SC Bacău: Petrariu – Mihălăchioae, Lozneanu, Adăscăliței, Luncanu – Întuneric, Dumitriu – Husein, B. Rusu, Hurdubei – Predoiu. Au mai jucat: Strugariu, B. Ungureanu, Miron, Sascău, Șchiopu, Medeșan, Curiliuc. Antrenor: Viorel Tănase.

Următorul mci al echipei băcăuane va fi cel din faza a IV-a a Cupei României, în deplasare la CS Kosarom Pașcani, marți, 27 august, de la ora 17.30.


Foto: www.satumareonline.ro

Un comentariu la „În sfârșit, victorie / Olimpia Satu Mare – Sport Club Bacău 0-2 (0-0)”

  1. La Bacau, din 3 meciuri, in clasamentul adevarului = -2 (egal cu Dunarea Galati). La Baile Felix, in clasamentul adevarului = 0. Daca vom cosidera golul neregulamentar al Sebisului, acel meci, in care nici nu au jucat toti titularii, trebuia sa fie egal. Deci, ca joc, in clasamentul adevarului, la Baile Felix, avem +2. (Pe teren neutru, infrangerea are -2; in deplasare, infrangerea are 0; egalul, pe teren neutru, are 0) Ultimele 2 jocuri au reparat situatia.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.