Handbal masculin / Știința Bacău, la a doua înfrângere cu Dinamo, la București

Stiinta Bacau - Dinamo Bucuresti
Știința Municipal Dedeman Bacău a pierdut și cel de-al doilea joc de verificare disputat la București, cu Dinamo. Iar dacă joi seara defensiva băcăuană a scârțâit, în partida de vineri dimineață, atacul i-a dat mari dureri de cap lui Eliodor Voica. Astfel, în repriza a doua, Știința a marcat doar 6 (șase) goluri, Dinamo impunându-se cu 26-21 (14-15).

„Aş spune că au fost 2 meciuri în care noi ne-am dat seama unde avem problemele mai mari. Astfel, am avut greşeli la compartimentul defensiv în primul meci, iar în cel de-al doilea meci am irosit foarte multe mingi în atac, mai ales în repriza a doua şi lucrul acesta trebuie să ne pună rapid la treabă la aceste capitole. În altă ordine de idei, aş menţiona că am încercat să aducem rapid în formula de joc şi alţi jucători care să compenseze lipsa lui Rusia şi a lui Celestin, lucru care a funcţionat parţial. Cred că, în continuare, trebuie să găsim formula cea mai bună şi, bineînţeles, motivarea necesară pentru a da randament, chiar şi în absenţa lor”, ne-a declarat Eliodor Voica.

5 comentarii la „Handbal masculin / Știința Bacău, la a doua înfrângere cu Dinamo, la București”

  1. Cred ca lipsa lui Rusia si Celestin se simte, dar anul trecut nu erau si treaba mergea bine. Din cate meciuri am vazut Celestin este pentru aparare, dar daca pe Rusia vrea sa-l faca „sprinter” sa-l foloseasca 24/7.

  2. afara cu voica si asta voi sustine tot timpul si sa stie toata lumea eu sunt acela care a avut ceva de spus la meciul cu u cluj afara cu antrenorul si manegerul

  3. @mgm
    07 septembrie Supercupa: cu Constanta; vom avea echipa sau accidentati? daca o luam asa, ar fi mai bine sa jucam cu echipa a doua, si acum fara niciun nationalism, cu Moldovenii, care au avut tupeu. Observ ca dintre cei patru apostoli sunt doar trei Voica si voica

  4. Rog bocitoarele de serviciu sa se abtina macar pana la iarna. Ce, v-ar fi multumit sa fim campioana amicalelor si apoi sa dam chix ? Rabdare si liniste !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.