Sport Club Bacău continuă ”repatrierile” / ”Astralii” Vădrariu și Rusu sunt și ei aproape de gruparea băcăuană

Catalin Curiliuc
După înregimentarea lui Andrei Lozneanu, nou-promovata în eșalonul secund Sport Club Bacău continuă să aducă foști jucători ai concitadinei FCM. Atacantul Cătălin Curiliuc a semnat un contract pe 3 ani cu formația ce va fi pregătită de Viorel Tănase. De asemenea, Ionuț Mihălăchioae și-a dat acordul pentru a evolua la gruparea băcăuană și urmează să semneze înțelegerea în zilele următoare.

Conducerea echipei băcăuane negociază și aducerea a doi jucători ce aparțin prim-divizionarei Astra Giurgiu. Este vorba de mijlocașul stânga Daniel Vădrariu (23 de ani, a evoluat în retur la FC Bihor) și de atacantul Bogdan Rusu (23 de ani, a evoluat ultima oară pentru CF Brăila).
Iată și cum ar putea arăta un prim ”11” în noul mandat al lui ”Tase” la Sport Club Bacău: Știrbu – Mihălăchioae, Adăscăliței, Lozneanu, Luncanu – Întuneric, Dumitriu – Hurdubei, Măjer, Vădrariu – Curiliuc.

Reunirea celor de la Sport Club Bacău este programată pentru 15 iulie, urmând a fi devansată cu o săptămână dacă Federația Română de Fotbal va decide ca viitoarea ediție a Ligii a II-a să înceapă pe 31 august, în loc de 7 septembrie. În luna august, băcăuanii vor pleca în cantonament la Băile Felix, acolo unde vor susține și 5 jocuri de verificare, dintre care două cu echipe din Ungaria.

2 comentarii la „Sport Club Bacău continuă ”repatrierile” / ”Astralii” Vădrariu și Rusu sunt și ei aproape de gruparea băcăuană”

  1. imi pare rau pentru FCM pentru ca s-a destramat din cauza autoritatilor locale,dar in acelasi timp,ma bucur pentru Sport Club pentru accederea in liga a 2-a,si mai ales pentru repatrierea unor jucatori adusi de la fosta glorie Moldava.HAI SPORT CLUB!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.