Vacanță de o lună pentru fotbaliștii de la Sport Club Bacău

Sport Club Bacau - Sporting Suceava (16)
Nou-promovata în eșalonul secund Sport Club Bacău a intrat de joi în vacanță. Fotbaliștii pregătiți de Marius Baciu au primit liber până luni, 8 iulie, dată la care este programată reunirea lotului pentru pregătirea primului sezon în Liga a II-a al grupării băcăuane.
În ceea ce privește mișcările de jucători, deși inițial se anunțase că pe 6 iunie vor fi anunțați cei care se vor despărți de Sport Club, decizia a fost amânată pentru începutul lunii iulie. ”E cert că ne vom despărți de 2-3 jucători, așa cum la fel de cert e că avem 2-3 ținte pentru transfer, un fundaș, un mijlocaș și un atacant. Deocamdată nu m-am hotărât asupra celor care vor pleca, voi analiza împreună cu conducerea și vom lua o decizie până la reunirea lotului”, ne-a declarat Marius Baciu.

Un comentariu la „Vacanță de o lună pentru fotbaliștii de la Sport Club Bacău”

  1. MARIUS DOBOS ,,,,,,ADUCETI-L SI PE EL …….CIPRIAN MANEA ,,,,,,,DAVID BOGDAN ,,,,,,,DACA VRETI SA AVETI SUPORTERI ,,,,,,MAI ASCULTATI SI DE NOI CA SI NOI LOCUITORII MUNICIPIULUI BACAU AVEM UN CUVANT DE SPUS CA PLATITORI DE TAXE,,,,,,,,,

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.