EXCLUSIV / Kim Staelens: ”M-am simțit foarte bine la Știința, așa că voi mai juca un sezon la Bacău”

Kim Staelens la Stiinta Bacau
Veste foarte bună de la campioana României la volei feminin: coordonatoarea olandeză Kim Staelens și-a prelungit înțelegerea cu Știința Bacău pentru încă un sezon. Sosită în iarnă la echipa pregătită de Florin Grapă, voleibalista olandeză a avut o contribuție majoră la cucerirea titlului de către gruparea băcăuană.
”Am semnat cu Ștința pentru că m-am simțit foarte bine la Bacău și am avut o relație foarte bună cu fetele și cu staff-ul. Cred că vom putea să avem un sezon bun, dar asta va depinde de ce jucătoare vor pleca și cine va veni. În orice caz, pentru Champions League ne va trebui o echipă mai bună decât am avut în sezonul precedent, fiindcă acolo nivelul este foarte ridicat. Abia aștept să încep noul sezon la Știința, este prima vară în care nu voi merge să joc pentru echipa națională și mă voi antrena cu echipa de club. SIgur că, dacă vor interveni accidentări la națională, voi merge să-i ajut, altfel rămân la echipa de club fiindcă, în calitate de coordonatoare, trebuie să stabilesc legături foarte bune cu restul echipei”, ne-a declarat Kim Staelens.
De altfel, Știința Bacău și-a asigurat deocamdată postul de coordonatoare pentru sezonul 2013-2014, în condițiile în care în care și Sabina Miclea-Grigoruță și-a prelungit contractul cu echipa campioană. Cinci dintre voleibalistele campioane sunt acum libere de contract: Kremena Kamenova, Emilce Sosa, Lucia Gaido, Alexandra Sobo şi Crina Bălţatu.

2 comentarii la „EXCLUSIV / Kim Staelens: ”M-am simțit foarte bine la Știința, așa că voi mai juca un sezon la Bacău””

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.